Redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii – Gastro&Hotel, profi revue a společnost Incheba Expo Praha za podpory společnosti 100proGastro pořádají odbornou konferenci, která je doprovodným program veletrhů TOP GASTRO & HOTEL 2018 a Holiday World 2018. V ceně vstupenky na konferenci je zahrnut také vstup na oba veletrhy, coffee break, občerstvení a přednášky v PDF formátu.
Konference zahrnuje odborné přednášky jejichž ústředním tématem je kvalita v segmentu HORECA. Lektoři se dotknout témat ochrany osobních údajů, kam směřuje on-line marketing, kaizen v gastronomii, jak si vede sdílená ekonomika vers klasické hotelnictví a jak vychovat kvalitní personál. O zkušenosti se podělí zkušení lektoři a osobnosti z oblasti gastronomie a hotelnictví. Součástí konference je i občerstvení.
Místo konání: Křižíkův pavilon B, Výstraviště Praha 7
Cena vstupenky:
Základní vstupné 450,- Kč
Pro členy Asociace hotelů a restaurací 380,- Kč,
Zákazníci společností Plzeňský prazdroj a.s. a Karlovarské minerální vody, a.s.
250,- Kč
Důležité: Vstup na konferenci bude umožněn pouze po předložení pozvánky zaslané společnostmi Plzeňský prazdroj a.s. a Karlovarské minerální vody, a.s..
V ceně vstupenky na konferenci je zahrnut vstup na veletrhy Top Gastro&Hotel a Holiday World 2018, občerstvení, coffee break, přednášky v PDF formátu.
Počet míst: 150 osob
Program konference:
1) Evropská směrnice GDPR (ochrana osobních údajů) vstoupí v platnost už v květnu 2018.
Obsah: Metodika naplňování Ochrany osobních údajů v gastro provozech, hotelech a dalších ubytovacích zařízeních.
Přednášející: Mgr. Janka Brezániová, advokátka advokátní kanceláře JŠK
2) Gastro Kaizen – Představení projektu – Desatero úspěšného gastro managera
Obsah: Deset zásadních bodů, bez kterých se úspěšný manažer gastro provozu neobejde
Přednášející: Lektor společnosti 100proGastro František Korál,
3) Nejsou lidi? Vychovejte si vlastní = kvalitní personál!
Obsah: Studenti a učni v provozu – je výhodné nabízet praxi studentům?
Přednášející: Ředitel Střední školy hotelnictví a gastronomie v Klánovicích Mgr. Miloš Procházka
4) Kam směřuje marketing na internetu a ve virtuálním světě?
Obsah: Efektivní využití sociálních sítí pro marketing gastro provozů
Přednášející: Tomáš Krejča, on-line marketing specialista
5) Proč je kvalita důležitá?
Obsah: Jak vidí kvalitu a její význam osobnost z oboru?
Přednášející: Ing. Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotel Prague společnosti CPI Hotels
6) Jak vybudovat michelinskou restauraci
Obsah: Jedině kvalitou a motivovaným personálem se může restaurace posunout až na samý vrchol
Přednášející: Radek Kašpárek, šéfkuchař michelinské restaurace Field
7) Sdílená ekonomika vs. hotelový business
Obsah: Jak sdílená ekonomika ovlivňuje kvalitu hotelnictví? Jaké konkrétní kroky se podnikají ke zrovnoprávnění soutěže
Přednášející: Prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Ing. Václav Stárek