Výstaviště Holešovice Praha, Praha | 16. 02. 2018 , 10:30 - 15:30

Redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii – Gastro&Hotel, profi revue a společnost Incheba Expo Praha za podpory společnosti 100proGastro pořádají odbornou konferenci, která je doprovodným program veletrhů TOP GASTRO & HOTEL 2018 a Holiday World 2018. V ceně vstupenky na konferenci je zahrnut také vstup na oba veletrhy, coffee break, občerstvení a přednášky v PDF formátu.

Konference zahrnuje odborné přednášky jejichž ústředním tématem je kvalita v segmentu HORECA. Lektoři se dotknout témat ochrany osobních údajů, kam směřuje on-line marketing, kaizen v gastronomii, jak si vede sdílená ekonomika vers klasické hotelnictví a jak vychovat kvalitní personál. O zkušenosti se podělí zkušení lektoři a osobnosti z oblasti gastronomie a hotelnictví. Součástí konference je i občerstvení.

 Místo konání: Křižíkův pavilon B, Výstraviště Praha 7

 

Cena vstupenky:

Základní vstupné                                                       450,-  Kč

Pro členy Asociace hotelů a restaurací                     380,- Kč,

Zákazníci společností Plzeňský prazdroj a.s. a Karlovarské minerální vody, a.s.

                                                                                      250,-  Kč

Důležité: Vstup na konferenci bude umožněn pouze po předložení pozvánky zaslané společnostmi Plzeňský prazdroj a.s. a Karlovarské minerální vody, a.s..

 

V ceně vstupenky na konferenci je zahrnut vstup na veletrhy Top Gastro&Hotel a Holiday World 2018, občerstvení, coffee break, přednášky v PDF formátu.

Počet míst: 150 osob

Program konference:

1)       Evropská směrnice GDPR (ochrana osobních údajů) vstoupí v platnost už v květnu 2018.

Obsah: Metodika naplňování Ochrany osobních údajů v gastro provozech, hotelech a dalších ubytovacích zařízeních.

Přednášející:  Mgr. Janka Brezániová, advokátka advokátní kanceláře JŠK

2)      Gastro Kaizen – Představení projektu – Desatero úspěšného gastro managera

Obsah: Deset zásadních bodů, bez kterých se úspěšný manažer gastro provozu neobejde

Přednášející: Lektor společnosti 100proGastro František Korál,

3)      Nejsou lidi? Vychovejte si vlastní = kvalitní personál!

Obsah: Studenti a učni v provozu – je výhodné nabízet praxi studentům?

Přednášející: Ředitel Střední školy hotelnictví a gastronomie v Klánovicích Mgr. Miloš Procházka

4)      Kam směřuje marketing na internetu a ve virtuálním světě?

Obsah: Efektivní využití sociálních sítí pro marketing gastro provozů

Přednášející: Tomáš Krejča, on-line marketing specialista

5)     Proč je kvalita důležitá?

Obsah: Jak vidí kvalitu a její význam osobnost z oboru?

Přednášející: Ing. Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotel Prague společnosti CPI Hotels

 6)  Jak vybudovat michelinskou restauraci

Obsah: Jedině kvalitou a motivovaným personálem se může restaurace posunout až na samý vrchol

Přednášející: Radek Kašpárek, šéfkuchař michelinské restaurace Field

7)     Sdílená ekonomika vs. hotelový business

Obsah: Jak sdílená ekonomika ovlivňuje kvalitu hotelnictví? Jaké konkrétní kroky se podnikají ke zrovnoprávnění soutěže

Přednášející: Prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Ing. Václav Stárek

 

Redakce Gastro&Hotel