Gastro&Hotel vám přináší nový podcast GASTRO NAOSTRO, kde vám každý měsíc naservírujeme zajímavosti, aktuální trendy či problémy spjaté s gastronomií. Poslechněte si rozhovory, konkrétní a praktické rady odborníků ze světa gastronomie, kteří se nebojí říkat věci, tak jak doopravdy jsou.
Nejnovější díl GASTRO NAOSTRO
V díle uvidíte:
S Přemkem Forejtem o práci v gastronomii, o cestě na vrchol, o televizních pořadech i spolupráci, která rozvířila vlny českého internetu.
Gastro&Hotel vám přináší nový podcast GASTRO NAOSTRO, kde vám každý měsíc naservírujeme zajímavosti, aktuální trendy či problémy spjaté s gastronomií. Poslechněte si rozhovory, konkrétní a praktické rady odborníků ze světa gastronomie, kteří se nebojí říkat věci, tak jak doopravdy jsou.
Další díly
GASTRO NAOSTRO (6. díl): O situaci v pivovarnictví s Petrem Dařílkem
Jaké to je mít v dnešní době pivovar? Jaké radosti a starosti to přináší? Jak se české pivovary vyrovnali s covidem a jaké další pohromy je ještě v dohledné době čekají? O situaci v pivovarnictví s Petrem Dařílkem, jednatelem Pivovaru Ferdinand.