Gastro&Hotel vám přináší podcast GASTRO NAOSTRO, kde vám každý měsíc naservírujeme zajímavosti, aktuální trendy či problémy spjaté s gastronomií. Poslechněte si rozhovory, konkrétní a praktické rady odborníků ze světa gastronomie, kteří se nebojí říkat věci, tak jak doopravdy jsou.
V díle uvidíte:
Jak se žije foodtruckerům v Čechách? Dnes s Jirkou Nechvátalem z CIRKUS BURGER o životě na kolečkách.
Gastro&Hotel vám přináší nový podcast GASTRO NAOSTRO, kde vám každý měsíc naservírujeme zajímavosti, aktuální trendy či problémy spjaté s gastronomií. Poslechněte si rozhovory, konkrétní a praktické rady odborníků ze světa gastronomie, kteří se nebojí říkat věci, tak jak doopravdy jsou.
Další díly
GASTRO NAOSTRO (11. díl): Jan Jindra a Filip Sajler
Dnešní díl podcastu Gastro NAOSTRO bude speciální - sešli se tu hned dva hosté
GASTRO NAOSTRO (10. díl): Mistr světa v sushi Richard Tomáš
Dnes s mistrem světa v sushi!
GASTRO NAOSTRO (9. díl): Pavel Fuchs
Dnes s Pavlem Fuchsem
GASTRO NAOSTRO (8. díl): Přemek Forejt
Dnes s Přemkem Forejtem
No Items Found