Gastro&Hotel profi revue je nejen tištěný, ale i internetový dvouměsíčník ze světa gastronomie, který vyšel poprvé koncem roku 2008.
Jsme moderní B2B titul určený majitelům, ředitelům, manažerům a personálu hotelů, penzionů a restaurací po celé České republice. Každé dva měsíce přinášíme svým čtenářům aktuality, informace, rozhovory, inspiraci, nové trendy a zajímavosti z domácí, slovenského i světového dění v segmentu HoReCa. Jsme partnerem Asociace hotelů a restaurací ČR.
Formáty
- Tištěná verze časopisu GASTRO&HOTEL profi revue je rovněž distribuována na významných akcích a veletrzích.
- Díky elektronické verzi, která je volně ke stažení na portále www.gastroahotel.cz, mají potenciální klienti ke všem prezentacím kdykoliv přístup i v budoucnu.
Zlatý kuchař
Nedílnou součástí našich aktivit se od roku 2013 stala anketa Zlatý kuchař, kterou vyhlašujeme každý rok. Oslovujeme cca 40 gastronomických odborníků, kteří o jídle a restauracích nejen píší, aby sestavili svůj vlastní žebříček deseti nejzajímavějších kuchařů za uplynulý rok. Má být oceněna jejich kreativita, hledání nových cest a řemeslná zručnost. Postupem času narostl počet kategorií, ve kterých se volí. V současnosti máme kategorií šest: Zlatý kuchař, Zlatý zahraniční kuchař, Objev roku, Gastronomická síň slávy, Zlatý cukrář a Hvězda street foodu.
V rámci Mezinárodního televizního a rozhlasového festivalu o gastronomii Znojemský hrozen jsme třikrát po sobě získali první cenu v soutěži o nejlepší Gastro časopis. Potvrdilo se, že naše orientace na současné gastronomické trendy, ale i pozornost věnovaná regionálním zkušenostem, úrovni grafického zpracování a tisku, ale především důraz na spolupráci se špičkovými autory a odborníky, je správná.
Jsme partnerem profesionálů z oboru gastronomie a hotelnictví a chceme být pro ně stálým přínosem, oporou, rádcem a snad i inspirací.