Vysoké teploty, málo místa, spousta stresu – v profesionálních kuchyních musí chladničky a mrazničky něco zvládnout a přitom vždy podávat plný výkon. Přesně k tomuto účelu vyvinula společnost Liebherr své portfolio pro gastronomii a hotelnictví.

Spotřebiče se stabilním chladicím výkonem spolehlivě uchovávají potraviny i v prostředí s teplotami až +40 °C. Jsou mimořádně robustní, trvanlivé, snadno se čistí a jsou extrémně udržitelné – a to nejen díky přírodnímu chladivu. Současně splňují všechny platné směrnice, standardy a normy, rovněž po stránce hygieny, koncepce HACCP nebo nádob GN.

Účinný chladicí systém zajišťuje nejen nízké náklady na energii a celkové provozní náklady, ale poskytuje i dobrý pocit, že je vaše zboží dobře uloženo. Na to se můžete spolehnout – koneckonců je přece i naším cílem být dokonalý od začátku až do konce.

Rozhodněte se pro chladicí a mrazicí výkon od profesionálů.

HumidityControl

Ideální klima lze vytvořit jen při správné kombinaci teploty a vlhkosti. Funkce HumidityControl umožňuje úpravu vlhkosti

podle vašich potřeb. Tím dosáhnete optimálního klimatu a ještě delší čerstvosti uložených potravin.

SuperCool a SuperFrost

Pomocí obou funkcí SuperCool a SuperFrost lze zboží zchladit  nebo zmrazit v co nejkratším čase ( funkce se po určeném čase automaticky vypne ). To je například užitečné v případě, že se zboží v důsledku přepravy nachází v rozmezí nejvyšší přípustné teploty.

home.liebherr.com/foodservice

editorobsahu99