Jak snoubit víno s jídlem, aby to byla opravdová radost pro chuťové buňky? Tápete-li nad tím, třeba jako majitelé restaurací a barů, začínající podnikatelé v gastronomii, nebo milovníci vína, zastavte se na našem rychlo kurzu pairingu. Prozradíme vám jednoduché triky someliérů, popovídáme si o nejnovějších trendech a samozřejmě budeme ochutnávat.
Co na Vás v průběhu večera čeká
- – teoretický úvod o vínech
– aktuální trendy ve světě vín
– jak zvolit správný typ skla, aby se chuť vína i šampaňského zvýraznila
– jak správně propojit koncept jídla a vína, využití principu lokálnosti
– rady, jak vytvořit vinnou kartu – jaká vína by tam určitě neměla chybět?
– obecná pravidla kombinování vína a jídla
– autentická vína – jak se v nich orientovat?
Součástí workshopu je i degustace autentických vín.
Lektoři
Antonín Suchánek / spoluzakladatel festivalu Praha pije víno & Champagnier.cz
Bogdan Trojak / spoluzakladatel festivalu Praha pije víno & vinného baru Veltlin & iniciátor vzniku uskupení vinařů Autentisté
REGISTRACE ZDE http://bit.ly/WineAndFoodPairing