Redakce časopisu Gastro&Hotel profi revue od roku 2013 pravidelně vyhlašuje anketu o nejlepšího kuchaře – Zlatý kuchař. Odborníci z gastronomie, foodblogeři a gourmeti, kteří mají přehled o gastronomické scéně hodnotí a sestavují žebříček deseti nejzajímavějších českých kuchařů/kuchařek. U každého z nich se hodnotí především invence, kreativita a originalita.

Vyhlašované kategorie jsou Zlatý kuchař, Zlatý zahraniční kuchař, Cukrář roku, Hvězda streetfoodu a Objev roku. Každý rok vstoupí jeden kuchař do síně slávy.

Anketa Zlatý kuchař není jen o profesionálech, ale i pro laické milovníky dobré kuchyně. V letošním roce se do ankety opět vrací oblíbená VOLBA VEŘEJNOSTI, která je určena pro širokou veřejnost a doslova kohokoliv, kdo se cítí v kuchyni jako doma.

Dejte hlas vaší oblíbené restauraci na našem webu https://zlatykuchar.cz/verejne-hlasovaniHlasovat můžete do pátku 12. dubna 2024 do 12:00 hodin.

Nenašli jste vaši oblíbenou restauraci? Stačí ji jednoduše přidat přes tlačítko PŘIDAT RESTAURACI a vyplnit všechna povinná pole a odeslat.

editorobsahu99