Po pauze způsobené protikoronavirovými opatřeními se vrací na scénu oblíbená anketa Zlatý kuchař. Bude to sedmý ročník, a vzhledem k tomu, že sedmička je šťastné číslo, tak by to konečně mohlo klapnout. Pokud se samozřejmě na podzim situace zase nezhorší, ale i kdyby, výsledky ankety vyhlásíme on-line.

Každým rokem jsme se snažili přijít s nějakou novinkou, nejinak tomu bude i letos. Jestli přibydou nějaké nové kategorie, změní se struktura hlasování, vítězové jednotlivých kategorii převezmou jiné ceny než obvykle, to se nechte překvapit.

Ráda bych závěrem ještě zmínila, že počet kuchařů, zařazovaných do naší ankety, rok od roku rostl. A to je znamení toho, že máme víc a více profesionálů, kteří jsou schopni se za své jméno postavit, ne jen schovávat se v kuchyni. Pevně věříme, že se bude v tomto trendu pokračovat a už se těšíme na nová jména, která rozšíří řady dnes již hodně známých šéfkuchařů.

Stáňa Krejčová

Redakce Gastro&Hotel