Diskusní večer s;držiteli a provozovateli dvou národních master-franšíz FORNETTI. Franchise Club pořádá diskusní večery pravidelně jedenkrát do měsíce a to v klubu podnikatelů ;Golem v;Praze 1, kde jsou představeny nejen originální a úspěšné podnikatelské nápady, ale pozváni jsou i jejich autoři a také osobnosti, které jim pomáhají k;praktické realizaci.

53. diskusní večer konaný ve středu 1.;února byl věnovaný dvěma úspěšným podnikatelům Ing. Františekovi AMBROVICS za Fornetti Slovakia a Zoltánovi AMBROVICS za Fornetti Bohemia. Ti představili svůj koncept franšízového podnikání, který je obdivuhodný z;mnoha hledisek: nabízí bezpečný a rychlý způsob uplatnění na trhu, nízké riziko při podnikání s úspěšnými produkty, vyžaduje nízké investice, je snadno distribuovatelný a je i na dnešním, ekonomicky složitém trhu ziskový.

Základem celého konceptu jsou vážené pekárenské produkty prodávané na malém frekventovaném místě. Na začátku podnikání s;franšízou Fornetti – před 15 lety – koupil František AMBROVICS know how od maďarského zakladatele značky a pekaře Józsefa Palástiho. Za celou dobu provozu na Slovensku i v;Česku nebyla značka; nikdy ztrátová. Zisk a produkce roste rovnoměrně.

Fornetti jsou v;postavení poskytovatele a jejich klienti, neboli partneři jsou přijímatelé jejich značky a licence. Přijímatelem se může jednoduše stát jak fyzická osoba s;živnostenským listem, tak restaurace, hotel či benzínová pumpa. Není zapotřebí žádný sofistikovaný odběratel , pouze dobře promyšlený výběr sortimentu, který poskytovatel Fornetti nabízí. A to z důvodu oblastních rozdílů na poptávku sortimentu a druhy pečiva.