Jak si créme fraîche stojí u českých kuchařů?

 Créme fraîche pod značkou BOHEMILK si na trhu stojí velice dobře. Dlouhá léta jsme pracovali na vývoji receptury, která bude ušitá přímo na míru kuchařům a cukrářům, což se nám povedlo. Díky tradiční technologii zrání v obalu dosahuje náš créme fraîche špičkové úrovně a je proto velmi oblíbený.

 Kde všude v gastronomii najde créme fraîche své místo?

Najde místo jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Používá se zejména k přípravě sladkých dezertů, ale je výborný také na přípravu dipů ke grilovaným masům a zelenině. Díky své husté a zároveň jemné konzistenci skvěle doplní krémové polévky a omáčky.

 Kolik této pochoutky ročně vyrobíte?

Oproti počátečnímu stavu, došlo k pěti-násobnému navýšení prodeje. Tento výrobek se již začíná prosazovat i v kuchyních běžných spotřebitelů, což svědčí o jeho všeobecné vzrůstající oblibě.

 

 

Redakce Gastro&Hotel