Zážitek z Big Green Egg´s z pražské Troji ve fotografiích

autor: | Zář 24, 2017 | Z akcí | 0 komentářů

Program

Ve více jak desetí stáncích mistři kuchařkého řemesla předvedli své schopnosti jak kreativně připravit neobvyklé recepty na grilu. Gastronomický svátek byl zcela netradičně doplněn čilskými víny Santa Alba a francouzkými pivi. Celou akci řídil a moderoval Karel Šimunek, takže bylo možné nejen ochutnat, ale I zůčastnit se worshopů a málí gurmeti si přišli na své při dětském grilování.

Mezi kuchaři se představila česká absolutní špička

Jan Punčochář – Grand Cru Restaurant
Jaroslav Žídek – Grand Hotela River Park (Bratislava)
Jan Kvasnička – La Gare
Jan Dostál – AvantGarde Restaurant
Petr Hajný – Lípa Resort
Radek David – La Veranda, Babiččina zahrada
Jan Horký – kapitán českého národního týmu