ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČR pořádá vzdělávací seminář na téma: Kalkulace, tvorba cen a FoodCost.

Datum konání: 31. října

Místo konání: Color Food Restaurant, V Prokopě 1551, Čelákovice, www.colorfood.cz

Doba konání: 9.00 – 17.00 hodin

Uzávěrka přihlášek je 25.10. Přihlásit se můžete online na: http://akc.cz/seminar-246/kalkulace-tvorba-cen-foodcost

Přednášející: Radomír Benetka, získal bohaté zkušenosti v kuchyních luxusních pražských hotelů, jako např. v Radisson SAS Alcron Hotelu, kde pracoval pod vedením Zdeňka Pohlreicha, v hotelu Rennaisance, Marriott, Konga Court, Don Giovanni a Boscolo Prague. Zkušenosti nasbíral i v zahraničí. Během dlouholeté praxe získal prestižní ocenění, např. The Presidents Award (Radisson SAS) nebo Manager Roku (Marriott). V současné době se věnuje tréninkům a školením týmů kuchyní hotelů a restaurací.

Více info:
Martina Vondrová
Obchodní manažer
Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Tel. 774 599 911

www.akc.cz

Redakce Gastro&Hotel