Již 8. srpna na vás bude čekat grilování specialit v uznávané pražské restauraci Grand Cru. Šéfkuchaři restaurace Svatopluk Hemmer a Saša Pavlovič pro vás nachystají bohaté chody, které doplní špičková vína vybraná sommeliéry restaurace. Nenechte si ujít spojení toho nejlepšího z restaurace Grand Cru – kvalitních surovin a bohaté nabídky skvělých vín.

Ve čtvrtek 8. srpna od 18 hodin proběhne v restauraci Grand Cru již tradiční grilování. Pestrou nabídku teplých a studených předkrmů doplní grilované speciality od mořských plodů po prime steaky s přílohami. Kromě vybraných vín se na přivítání osvěžíte prémiovým středomořským Ginem Mare v kombinaci s Tonicem 1724. Přijďte nasát letní atmosféru do Grand Cru!

Těšit se můžete na:

Flying buffet
studené a teplé předkrmy

Grilované speciality
divoké krevety, chobotnice, kalmary,
mořské ryby, jako jsou mořský vlk, tuňák, smuha královská nebo mořský ďas, rib eye steak prime, hovězí svíčková, jehněčí kebab, telecí játra

Přílohy
grilovaná zelenina, kukuřice, brambory, ananas, saláty

Welcome drink
Gin Mare & Tonic 1724

Vína
Champagne Delamotte Blanc de Blancs
Grüner Veltliner Loibner Federspiel Schmelz 2017
Colección 125 Chardonnay Bodegas Chivite 2012
Riesling Spätlese Kinheimer Rosenberg Viermorgenhof 2018
Rosé Carignole La Croix-Belle 2018
Moulin à Vent Louis Boillot 2015
Côtes du Rhône Les Deux Albion Château St. Cosme 2016

Vzhledem k omezené kapacitě restaurace vám doporučujeme rezervovat si místo na info@grand-cru.cz nebo na tel.: +420 775 044 076.
Celková cena menu činní 1990 Kč.
Navštívit můžete web restaurace www.grand-cru.cz.

 

Redakce Gastro&Hotel