jaro letos našlapuje opravdu nesmělými krůčky, a to i přes to, že se ho snažíme přivábit lákavými akcemi plnými skvělého jídla a pití, na které zima už nedostala pozvánku. V tomto čísle časopisu se dočtete, jak se zvýšení cen potravin a energií dotkne konkrétních food festivalů nebo jakou proměnou prošly food trucky v ČR za celou svou éru.

Po tříleté pauze způsobené pandemií znovu proběhla anketa Zlatý kuchař, ve které nezávislá porota hlasovala o nejlepší kuchaře v šesti kategoriích. Přinášíme vám výsledky i rozhovory s některými z vítězů. Plánujete ve svém ubytovacím zařízení zřídit saunu pro hosty? Přečtěte si, co všechno je k tomu potřeba, tipy ohledně hygieny prostor prozradí odbornice z Hygienické stanice.

Krásně rozkvetlé podnikání přeje redakce!

Časopis si můžete přečíst ONLINE!

Redakce Gastro&Hotel