Anketa Zlatý kuchař je výjimečnou anketou v tom, že kuchařské osobnosti v několika kategoriích volí porota – komise složená z gastronomických odborníků (letos jich odevzdalo své hlasy 37) – jsou to novináři píšící o gastronomii, hodnotitelé restaurací a také foodblogeři.

Anketa se otevřela veřejnosti před dvěma roky

Nicméně se před dvěma lety ozvaly hlasy, které volaly, aby se anketa otevřela veřejnosti. Letos, stejně jako v předchozích dvou ročnících, si také veřejnost může zvolit svého oblíbeného kuchaře v kategorii – Volba veřejnosti. Loňské výsledky, a hlavně počet došlých hlasů v této kategorii napovídá, že u kuchařů je tato kategorie prestižní a u laické veřejnosti, resp. restauračních hostů velmi oblíbená. Je to také jeden z mála způsobů, jak podpořit a zpropagovat svého oblíbeného kuchaře a dát vědět o jeho restauraci. A zároveň tak vzdát hold tvrdě pracujícím kuchařským týmům, kteří dlouhodobě usilují o pozvednutí úrovně české gastronomie.  Sdílejte s námi vaše zkušenosti a zapojte se do hledání nejoblíbenějšího kuchaře, který se stane novou Volbou veřejnosti.

Prodej lístků na galavečer předávání cen začal!

Obhájí loňské prvenství Petr Erin Kováč nebo se na pomyslný vrchol dostane někdo jiný? Odpověď na tuto otázku se dovíme na slavnostním galavečeru, kde budou výsledky ankety Zlatý kuchař 2017 vyhlášeny. Pokud máte zájem můžete se i vy zúčastnit tohoto gastronomického svátku, neboť letos se poprvé otevírá tento večer nejen pro VIP hosty, ale i pro všechny milovníky dobré gastronomie. Ovšem počet vstupenek je omezený, takže si pospěšte. Slavnostní večer se koná 26. dubna v Theatre ROYAL na pražských Vinohradech od 19 hodin.

Vstupenky si můžete zakoupit prostřednictvím internetového portálu GoOut.cz nebo na http://zlatykuchar.cz/zlaty-kuchar-archiv/vstupenky-galavecer-zlaty-kuchar-2017/.

Generálním partnerem je společnost Fagor Gastro CZ.

Redakce Gastro&Hotel