Pro většinu milovníků zimních sportů je vždy potěšením, pokud velikonoční svátky vycházejí ještě v období sněhu na horách. Nejinak je tomu i letos, kdy si mohou do diáře zapsat prodloužený velikonoční víkend na 30. března až 1. dubna.

Speciální velikonoční balíček si na velikonoce připravil Grund Resort Golf & Ski v krkonošských Mladých Bukách, který kromě sportovního vyžití nabízí také chvíle plné pohody ve wellness zóně hotelu či hotelové restauraci vedené šéfkuchařem Jiřím Středou.

Velikonoční balíček v Grund Resort Golf & Ski obsahuje: ubytování na 3 noci ve dvoulůžkovém Superior pokoji, malý dárek a velikonoční čokoládu na pokoji na přivítanou, welcome drink, bohatou snídani formou bufetu a velikonoční nedělní raut. Dále si pak můžete oba vychutnat 20 minutovou masáž obličeje, volný vstup do wellness a zvýhodněné využití dalších služeb wellness zóny.

Cena balíčku pro dvě osoby je 10.575 Kč, tato velikonoční nabídka je platná od 29. 3. do 1. 4.

Velikonoční raut z kuchařské dílny Jiřího Středy si však mohou o Velikonoční neděli vychutnat všichni hoteloví hosté či hosté restaurace, pokud si jej včas rezervují. Cena pak činí 550,- Kč na osobu.

Složení velikonočního rautu v Grund Resort Golf & Ski
Studený předkrm

Galantina z mladého králíka, plněná kopřivovou nádivkou

Polévka

Krém z medvědího česneku se zastřeným vajíčkem, máslové krutóny

Teplý buffet

Mléčná telecí kýta na slanině a víně, perníkový knedlík

Jehněčí ramínko na rozmarýnu a česneku, brambor la ratté pečený ve slupce

Jarní kuřátko pečené na bylinkách a houbách

Přílohy

Restovaná mladá zelenina na másle

Bohatý výběr čerstvého pečiva

Sýry

Výběr bio a regionálních kravských, kozích sýrů

Dezerty

Domácí velikonoční mazanec s karamelizovanými mandlemi

Hruškovo jablečná žemlovka s vanilkovým sabayonem

Redakce Gastro&Hotel