Veletrh INTERGASTRA 2012 je zaměřen na gastronomii, hotelnictví, catering a na to nejlepší z oboru cukrářství, který bude hrát právě v hotelnictví stále důležitější roli.

Veletrh INTERGASTRA 2012 pokračuje ve své úspěšné historii a letos se bude konat již po dvacáté šesté. Velká pozornost bude věnována oblastem hotelnictví, gastronomie a atraktivní je především samostatný veletrh Gelatissimo. Právě ten přiláká všechny výrobce, prodejce, a specialisty na zmrzlinu a vše, co je k její výrobě, prodeji a uskladnění potřeba.

Veletrh INTERGASTRA ;2012 nabídne skvělou perspektivu pro vystavující firmy, aby se v přiměřené velikosti prezentovaly odborné veřejnosti, přičemž je stále posilována pozice veletrhu jako “veletrh nových trendů”. Veletrh je strukturovaný do tří pilířů – pracovní a provozní technika, oblast jídel a nápojů a téma zařízení a okolí. Doplňkově veletrh podporují společným výstupem svazy Dehoga z Rheinland- Pfalz, Hessenska a Sárska. Svaz DEHOGA z Baden-Würrtemberska, svaz „Mistrů číšníků“, unie „Německých barmanů“ a spojení „Mistrů kuchařů“. Tato sdružení organizují různé rámcové akce, například: mezinárodní soutěž barmanů, boj o titul „Mistr kuchař roku“nebo vyznamenání „Couvert d´Or“ za nejkrásněji vyzdobenou jídelní tabuli. Rámcový program je doplněn dalšími přehlídkami, vzdělávacími fóry a řadami přednášek. Součástí INTERGASTRA je také soutěž o „Gastro-inovační cenu“, ve které se vystavovatelé překonávají „v bohatství nápadů“.

Veletrh INTERGASTRA 2012 se koná od 11. do 15. února 2012 na Stuttgartském výstavišti a pořadatelé očekávají účast 80 000 odborníků z celého světa.
V případe zájmu o účast kontaktujte zastoupení Messe Stuttgart v ČR, společnost Naveletrh s.r.o.,
http://www.naveletrh.cz nebo info@naveletrh.cz.