Úvodní stránka - Příklad s reklamami - Gastro&Hotel
- All Post
- Zpravodaj AHR fórum
- Back
- Aktuálně
- Zlatý kuchař
- Osobnosti
- Recepty
- Gastro & Travel
- Gastro & Drinks
- Technologie
- Management
- Koronavirus
- Rozhovory
- Z tištěného čísla
- Zlatý kuchař 2013
- Zlatý kuchař 2014
- Zlatý kuchař 2015
- Zlatý kuchař 2016
- Zlatý kuchař 2017
- Zlatý kuchař 2018
- Zlatý kuchař 2022
- Odborná porota
- Odborná porota
- odborná porota
KRO Karlín mění koncept, otevírací dobu i tým. Na roční hostovačku sem přichází Ron Winkler z vyhlášeného brněnského podniku Eggo,…
Nusle, Tylovo náměstí, Senovážné náměstí, Brumlovka, Holešovice, Dejvice a nyní také Smíchov. K radosti všech příznivců poctivého chleba, sladkého i slaného…
Anti-food waste platforma Nesnězeno, která po celé ČR pomáhá restauracím a obchodům s potravinami omezit plýtvání jídlem, stále častěji láká…
Lázeňský řetězec Royal Spa utržil za celý uplynulý rok téměř 670 milionů korun. V meziročním srovnání zaznamenal nárůst tržeb téměř o…
Business & Professional Women CR (BPWCR) s hrdostí oznamuje, že 11. října slavnostně zahájí již 7. ročník programu Empowering Women…
Od svého založení v roce 2022 přispěla iniciativa ČESKÉ POLE k vypěstování 300 tun českých brambor na hranolky a 1,7…
Dvě minuty od Václavského náměstí, kousek od rušné a často turisty zaplněné Melantrichovy ulice, uprostřed živého tržiště, se nachází netradiční…
Češi stále více objevují kouzlo zachraňování nevyužitých hotelových snídaní, jak ukazuje platforma Nesnězeno, která již prodala tisíce balíčků, jež by…
Je to právě rok, co se ředitelem Vinařského fondu stal Zbyněk Vičar. V rozhovoru nám prozradil, jaké nové projekty zajímavé…
„Za námi je nejsilnější první pololetí za téměř čtvrt století existence firmy,“ uvádí zakladatel a generální ředitel a&o Oliver Winter:…