„Podstatou úspěchu je dokonalá chuť“

Společnost Unilever, divize Food Solutions, uvádí na český trh novou řadu produktů Knorr Essence vyvinutou pro profesionální kuchaře. Nová produktová řada zahrnuje tři nové Essence – Knorr Essence kuřecí bujón, Knorr Essence hovězí bujón a Knorr Essence zeleninový bujón. Knorr Essence jsou tradičně používanou ingrediencí v kuchyni v nové moderní formě vyvinuté pro profesionály. Produkty přidávají pokrmům plnou masovou nebo zeleninovouchuť.

Knorr Essence jsou určeny k doladění chutipokrmu, který byl vytvořen kuchařem (kuchař na jídle zanechal svůj originální podpis), aniž by došlo ke znehodnocení pokrmu např. přesolením v případě jiného způsobu dochucení. Stanou se tak základním stavebním kamenem všech skvělých polévek, omáček, šťáv, marinád a dalších jídel. Hlavními přednostmi nově uváděné řady Knorr Essence je autentická chuť masa nebo zeleniny, tekutý formát pro jednoduché splynutí s pokrmem a všestranné a velmi univerzální použití (v kroku 3) pro mnoho typů aplikacív teplé i studené kuchyni.

Produkty řady Knorr Essence jsou bez přidaného glutamátu, konzervantů a bez přidaných umělých barviv. Balení: 1L plastová láhev, průhledná, flip-top uzávěr.

Knorr Essence kuřecí bujón – skvělá kuřecí chuť a všestranné použití např. na kuřecí směs – soté, pečené kuře se šťávou / kuře na paprice, rizoto s kuřecím masem, kuřecí majonézu do sendviče a mnoho dalších jídel.

Knorr Essence hovězí bujón – silná hovězí chuť a všestranné použití např. na dušené/brasírované hovězí maso, polévky – cibulačku, minutkové šťávy, marinování (vepřový i hovězí steak) před i po a mnoho dalších jídel.

Knorr Essence zeleninový bujón – skvělá chuť kořenové zeleniny a všestranné použití např. na přílohovou zeleninu – sezónní zeleninu, zeleninové krémové polévky – dýňové/ bramboračky, zeleninové pyré – kořenovou zeleninu, celer/brambory/pastiňák, zeleninový karbanátek (kapustové karbanátky) a mnoho dalších jídel.

Nová řada produktů Knorr Essence je součástí pokračující inovace kompletní produktové řady Knorr, která vychází z rozsáhlého průzkumu trhu a reaguje na zjištěné potřeby jak profesionálních kuchařů, tak jejich zákazníků a spotřebitelů. Ti požadují jednak lepší a vyváženou chuť, recepty odpovídající zásadám pestré vyvážené stravy (nutričně vyvážené recepty), kvalitnější přírodní ingredience, nahrazení umělých přísad přírodními, snížení obsahu soli a glutamátu výměnou za bylinky a koření a zároveň udržení efektivity a ziskovosti kuchyňského provozu.

Názorné video o všestranném použití Knorr Essence v profesionální kuchyni můžete shlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=eqc-Qlbh_f8

Redakce Gastro&Hotel