Navštivte 7. ročník mezinárodního veletrhu gastronomie a zařízení pro hotely a restaurace TOP GASTRO & HOTEL 2013. Veletrh proběhne v termínu 7. – 10. 2. 2013 na Výstavišti v Praze – Holešovicích. Gastronomický veletrh TOP GASTRO & HOTEL patří v České republice k nejvýznamnějším akcím v oboru. Za poslední roky zaznamenal velmi dynamický nárůst. Letos se na veletrhu představí celkem 151 vystavovatelů z 8 států, kteří představí své novinky z oboru gastronomie a hotelnictví, především technologie a vybavení pro gastronomii – restaurace, bary, cukrárny, provozní vybavení, vybavení interiérů a pod. Díky ideálnímu spojení se souběžně probíhajícími veletrhy HOLIDAY WORLD a GOLF SHOW očekáváme návštěvnost více než 30 000.

Pro návštěvníky je připraven zajímavý odborný doprovodný program :

1. kuchařská show zaměřená na speciality z projektu Czech Specials, kterou připravila Asociace hotelů a restaurací České republiky ve spolupráci s agenturou CzechTourism, společností INCHEBA a vybranými garantovanými dodavateli AHR ČR. Degustační menu budou připravovat gastronomické celebrity ze slavných restaurací a hotelů.

2. GASTRO TOUR – komponovaný profesionální program pro gastronomy, majitele a provozovatele restaurací, účelového stravování, kaváren, cukráren, barů, ale i pro milovníky kvalitní gastronomie.

3. III. ročník Gourmet Team Challenge 2013, soutěž o pohár prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů ČR a Cukráře České republiky 2013

4. atraktivní soutěže pořádané Českou barmanskou asociací – „CBA – HAVANA – CZECH FLAIR TEAM®“, „CBA – AMUNDSEN VODKA BARTENDERS CUP 2013“, „CBA – MISTR KÁVY® – TOP GASTRO 2013“. Odborníci i návštěvníci se mohou těšit na odborné prezentace České barmanské asociace, o.s. a Kávové asociace.

Veletrh je otevřen ve čtvrtek a pátek od 10.00 do 18.00 hod., v sobotu a neděli od 9.00 hod.

Podrobné informace a seznam vystavovatelů na www.top-gastro.cz.

Redakce Gastro&Hotel