Vážení kolegové,

oslovujeme Vás v době, která není jednoduchá a která poznamenává celý svět včetně HORECA sektoru. Poznamenává Vás jako provozovatele restaurací, hotelů, kaváren a ostatních zařízení, ale i nás, Vašich dodavatelů.

Firma Winterhalter jako specialista na hygienické mytí nádobí si Vám dovolujeme dát několik tipů k současnému stavu týkající se mycích strojů.

Pro ty z Vás, kteří jste odstavili mycí stroje z provozu, je vhodné propláchnout dávkovače mycího a oplachového prostředku čistou vodou dle návodu na obsluhu a u mycích strojů zkontrolovat správné vypuštění, vyčištění a zajištění jejich větrání. Zamezíte tím možnému  zvýšení nákladů při opětovném uvedení do provozu.

Jak řádně vypnout mycí stroje Winterhalter

  • Nové myčky UC 2018– video integrováno v displeji ev. jako UC 2009
  • Myčky UC 2009:
  • Myčka GS 200 – platí i pro řady 300 500, 600
  • Myčky série PT  – platí i pro sérii UF
  • Myčky PT-500

 Pár doporučení pro zvýšení hygienické bezpečnosti mytého nádobí

  • zvýšení a kontrola nastavení teploty mycí lázně
  • zvýšení a kontrola nastavení teploty oplachové vody
  • prodloužení délky mycích cyklů
  • zvýšení dávkování mycích prostředků – provedení sanitace nádobí

V případě zavápnění stroje je doporučeno provést odvápnění stroje.

Těm, kteří ještě s vypětím sil provozují své restaurace (formou okének a rozvozů), eventuálně dodávají i jednotkám v poli, děkujeme a za celý tým Winterhalter držíme palce!

Redakce Gastro&Hotel