Mezinárodní potravinářský veletrh SALIMATECH se v roce 2023 představí v nové podobě zaměřené na prezentaci technologií. Kromě moderních technologií pro výrobu, uchování a kontrolu potravin se budou prezentovat také specializované obory, včetně pekařství a cukrářství, zařízení pro zpracování potravin a nápojů, vybavení gastro provozů a hotelů a další.

 

Řádný termín pro podání přihlášky k účasti na veletrhu SALIMATECH se rychle blíží.

Výstavní plochu za nejlepších cenových podmínek lze získat do 30. listopadu 2022.

Nově bude veletrh určen výhradně pro odborníky z oboru. Tato koncepce je vysoce žádaná ze strany vystavovatelů, kteří tak získají větší prostor pro navazování obchodních vztahů.

Jak se přihlásit naleznete ZDE.

Více informací o nové podobě veletrhu.

Redakce Gastro&Hotel