Prestižní gastronomický průvodce Gault & Millau zařadil restauraci CottoCrudo v hotelu Four Seasons mezi 3 nejlepší pražské restaurace pro rok 2013

Gault & Millau, jeden z nejvlivnějších francouzských průvodců restaurací a hotelů v Evropě, je každoročně vydáván již od roku 1969 a hodnocen stejně významně jako slavný průvodce Michelin. V letošním ročníku testoval a hodnotil celkem 858 restaurací – mezi tři nejlepší restaurace v Praze se zařadila CottoCrudo, moderní italská restaurace, bar a lounge v hotelu Four Seasons.

Gault & Millau 2013 ocenil restauraci CottoCrudo dvěma kuchařskými čepci, konkrétně 16 z 20 možných bodů, které symbolizují vysoký stupeň kuchařského umění, kreativity a kvality nabízených pokrmů. Většího množství bodů zatím žádná restaurace v České republice nedosáhla.
Ocenění Gault & Millau 2013 si moc vážíme a je pro nás důležitou zpětnou vazbou a také důkazem kvality našich pokrmů a služeb. Velké zásluhy na tom, že naše restaurace patří mezi tři nejlepší v Praze, má celý náš personál v čele se šéfkuchařem Richardem Fuchsem,“ říká René Beachamp, generální ředitel hotelu Four Seasons. „Pro ty, kdo chtějí jeho kuchařské umění vidět na vlastní oči a naučit se přitom uvařit lahodné a nápadité italské pokrmy, pořádáme každý měsíc kurzy vaření,“ dodává Martina Vávrová, Director of Public Relations v CottoCrudo.

Prestižní francouzský gastronomický průvodce Gault & Millau, který založili dva francouzští novináři a nadšení gastronomičtí kritici, Henri Gault a Christian Millau, každoročně testuje a hodnotí několik set restaurací na škále 1 – 20 bodů.

CottoCrudo, moderní italská restaurace, bar a lounge, se pyšní lákavou nabídkou italských a středomořských pokrmů včetně obsáhlého vinného lístku s více než 300 druhy vína. Ve vkusné restauraci v centru města si hosté mohou vychutnat tradiční italské pokrmy s nádechem moderní kuchyně připravované šéfkuchařem Richardem Fuchsem a jeho týmem.

Redakce Gastro&Hotel