Porstmouth je třetí nejstarší město na území Spojených států a pyšní se i druhým nejstarším přístavem. Právě na jeho nábřeží v bývalém skladišti a obchodu, kde si námořníci pořizovali výbavu na své zámořské výpravy a kde si uživali suchozemského života s lehkými děvami již v roce 1784, se nachází restaurace ve stylu „farm to table“ (z farmy přímo na stůl).

Šefkuchař používá pouze lokalní ingredience od bylinek po hovězí, jen italské speciality a kuskus pocházejí z Evropy.

Restaurace Black Trumpet nám nabídla užasné Late Fall Menu:

  • Dvouletý sýr čedar
  • Husí paštiku
  • Coppa salami (italský salám)
  • Marocké masové kuličky v rajčatové omáčce
  • Smažené kalamáry
  • Pollock (lokalní sladkovodní ryba) s rýžovým pilafem a listy špenátu
  • Kavovou čokoládovou pěna zdobenou vanilkou a  oplatkou

Pokrmy jsme mocně zapili lokálními pivy Stonefave IPA a Local Harvest IPA.

Pokud se vám sbíhají sliny, tak pozvánka do Black Trumpet splnila účel. Nám se večer vydařil náramně.

Redakce Gastro&Hotel