Společnost RATIONAL si dává za cíl být průkopníkem v oblasti gastronomie nejen v případě varných technologií, ale také v hledání témat, trendů a podnětů pro gastro provozovatele po celém světě.

V roce 2021 společnost zahájila sérii online webinářů na téma ghost kitchen. Ghost kitchen, chcete-li stínová či sdílená kuchyně. Kuchyně bez hostů, zato schopná vařit pro víc restaurací, jídelen nebo rychlých občerstvení najednou. Stále více těchto kuchyní vidíme fungovat i v českých podmínkách.

Online webináře pokračují i v roce 2022. Tématem toho nejbližšího bude “Další gastronomická revoluce”. Zajímaví hosté z oboru gastronomie budou debatovat o tématech digitalizace a robotizace v tzv. ghost kitchen a obecně v gastronomii. Posluchačům budou předávat své zkušenosti Troy Hooper, zakladatel a CEO Kiwi Restaurants and Nourish, Massimo Noja de Marco, CEO přelomové robotické pizzerie Piestro, Carl Orsbourn, konzultant, spisovatel a gastronomický inovátor, a Meredith Sandland, která do debaty přináší léta zkušeností z gastronomie, kde se věnovala zejména vývoji a otevírání restaurací pro společnost Yum!. Za společnost RATIONAL vystoupí Stephan Leuschner, manažer pro mezinárodní klíčové zákazníky, který bude prezentovat nové koncepty a řešení pro přípravu pokrmů. Debatující se dotknou témat jako jsou aktuální výzvy v gastronomii, koncept digitalizace, robotizace kuchyní a budoucnost stravování.

Webinář se koná 23. února 2022 v 17:00 a bude probíhat v anglickém jazyce. Registrace na webinář je zdarma a probíhá na webových stránkách https://www.rational-online.com/en_xx/lp/ghost-kitchen-talk/register/.

rational-online.com

 

Redakce Gastro&Hotel