Plníme, co Vám na očích vidíme, vzkazují hanušovičtí pivovarníci všem příznivcům Ryzího piva z hor. Do restaurací, hospod a barů právě teď posílají první třetinky o objemu 0,33 l s ležákem Holba Premium.

Pivovar Holba tak reaguje na přání konzumentů, které vyplývá z realizovaného průzkumu. Podle jeho výsledků je třetinka piva ideální mírou třeba k obědu a pivo z menších lahví preferují i ženy nebo mladí konzumenti, kteří rádi sáhnou po trendy obalech. „Velmi příjemná lahev a objem akorát v kombinaci s kvalitním pivem“ shodla se většina těch, kteří lahev testovali. Jde o vítané obohacení běžné nabídky.   Běžně totiž pivovar Holba stáčí pivo do lahví 0,5 l a třetinka je často exportním obalem. Na domácím trhu je vnímána spíše exkluzivně.

Redakce Gastro&Hotel