V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést vše do dnešní, moderní doby. Naučíme se znovu úctě a pokoře k surovinám a společně se budeme snažit z každé suroviny dostat maximum také pomocí moderních postupů i technologií. Tentokráte se zaměříme regionální speciality ve středních Čechách a Praze. Inspirujeme se v tradiční měšťanské i venkovské kuchyni.
Téma: Tradiční regionální kuchyně v 21. století
Region: Praha a střední Čechy
Kdy: 23. září 2020 9,00 – 16,00
Kde: Gastronomická učebna Vysoké školy hotelové v Praze, Svidnická 508, Praha 8, 181 00
Lektor: Pavel Bortník
Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich stále náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!
Účastnický poplatek: restaurace certifikované v projektu Czech Specials 500 Kč/osoba, ostatní restaurace: 1500 Kč/osoba
Přihlášky na: https://forms.gle/Az6cFsYE5YirKCw79
Počet osob je omezen.