V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést vše do dnešní, moderní doby. Naučíme se znovu úctě a pokoře k surovinám a společně se budeme snažit z každé suroviny dostat maximum také pomocí moderních postupů i technologií. Tentokráte se zaměříme regionální speciality ve středních Čechách a Praze. Inspirujeme se v tradiční měšťanské i venkovské kuchyni.

Téma: Tradiční regionální kuchyně v 21. století

Region: Praha a střední Čechy

Kdy: 23. září 2020  9,00 – 16,00

Kde: Gastronomická učebna Vysoké školy hotelové v Praze, Svidnická 508, Praha 8, 181 00

Lektor: Pavel Bortník

Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich stále náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!

Účastnický poplatek: restaurace certifikované v projektu Czech Specials 500 Kč/osoba, ostatní restaurace: 1500 Kč/osoba

Přihlášky na:  https://forms.gle/Az6cFsYE5YirKCw79

Počet osob je omezen.