Společnost Testo, s.r.o. je již mnoho let spolehlivým dodavatelem kvalitních měřicích přístrojů a řešení pro oblast gastronomie. Pro zvýšení povědomí o možnostech využití měřicích přístrojů značky testo a pro lepší informovanost o legislativních požadavcích kladených na gastroprovozy, nabízí nyní společnost Testo, s.r.o. novou praktickou brožuru „Zajišťování kvality potravin a dodržování předpisů HACCP v gastronomii“.

Z této publikace se například dozvíte:

  • Jaké hraniční hodnoty teploty musí být ze zákona dodrženy.
  • Jak lze tyto hodnoty efektivně měřit.
  • Jak šetří automatizované sledování klimatu čas a peníze.
  • Jak redukují funkce alarmu rizika.
  • Jak lze při fritování šetřit peníze a zlepšit chuť fritovaných pokrmů.

 

Součástí této informační brožury jsou také praktické formuláře pro gastronomické provozy – například formulář pro kontrolu teploty při příjmu zboží, kontrolní seznam skladování pro chlazené potraviny, formulář pro záznam teploty při výrobě a výdeji pokrmů a další. Bezplatné zaslání této praktické brožury si můžete vyžádat na: info@testo.cz

Více informací na: www.testo.cz