Kdy:; Čtvrtek – 10. května 2012;

;;;;;;;;;; 08:30;-;15:00

Místo konání : Clarion Congress Hotel Ostrava, Zkrácená 2703, Ostrava

Téma semináře:; Příprava zajímavých a profitabilních pokrmů ;z ekonomicky;;;;; výhodných surovin

Moderuje: Lukáš Limprecht, viceprezident pro gastronomii AHR ČR, předseda Gastronomické sekce AHR ČR.

Přednáší a vaří: Jan Heřmánek, odborný konzultant, hlavní šéfkuchař sítě Potrefená Husa, člen NOWACO týmu. Každý účastník obdrží ;učební materiály s recepturami včetně kalkulací probíraných pokrmů.

;

;Program:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

8:30–9:00 Registrace úcastníku

9:00–9:10 Zahájení Václav Stárek, AHR CR

9:10–11:00 TEORETICKÁ CÁST:

• Ochutnejte Českou republiku Klára Zachariášová, AHR CR

• Kurzy Podnikatelské akademie Alžbeta Cedidlová, AHR CR

• Sezónní pokrmy pro nadcházející sezónu – gril, saláty, omáčky ke grilování

• Optimalizace denní i stálé nabídky

• Restaurační dezerty

• Osvěžující pivní drink Cool Lemon, Libor Vávra, Pivovary Staropramen a.s.

• Kalkulace, zásady pro stanovení správné ceny

11:00–11:30 Přestávka na kávu

11:30–11:45 Prezentace dodavatelů

11:45–14:00 PRAKTICKÁ CÁST:

• Příprava vybraných pokrmů z přiložených materiálů a jejich vhodné aranžování na talíř

14:00–15:00 Oběd

Kontakt pro zájemce : Martina Vondrová, tel. 728 455 583, vondrova@ahrcr.cz

Více na www.ahrcr.cz

;

Redakce Gastro&Hotel