Kdy:; Čtvrtek – 10. května 2012;
;;;;;;;;;; 08:30;-;15:00
Místo konání : Clarion Congress Hotel Ostrava, Zkrácená 2703, Ostrava
Téma semináře:; Příprava zajímavých a profitabilních pokrmů ;z ekonomicky;;;;; výhodných surovin
Moderuje: Lukáš Limprecht, viceprezident pro gastronomii AHR ČR, předseda Gastronomické sekce AHR ČR.
Přednáší a vaří: Jan Heřmánek, odborný konzultant, hlavní šéfkuchař sítě Potrefená Husa, člen NOWACO týmu. Každý účastník obdrží ;učební materiály s recepturami včetně kalkulací probíraných pokrmů.
;
;Program:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
8:30–9:00 Registrace úcastníku
9:00–9:10 Zahájení Václav Stárek, AHR CR
9:10–11:00 TEORETICKÁ CÁST:
• Ochutnejte Českou republiku Klára Zachariášová, AHR CR
• Kurzy Podnikatelské akademie Alžbeta Cedidlová, AHR CR
• Sezónní pokrmy pro nadcházející sezónu – gril, saláty, omáčky ke grilování
• Optimalizace denní i stálé nabídky
• Restaurační dezerty
• Osvěžující pivní drink Cool Lemon, Libor Vávra, Pivovary Staropramen a.s.
• Kalkulace, zásady pro stanovení správné ceny
11:00–11:30 Přestávka na kávu
11:30–11:45 Prezentace dodavatelů
11:45–14:00 PRAKTICKÁ CÁST:
• Příprava vybraných pokrmů z přiložených materiálů a jejich vhodné aranžování na talíř
14:00–15:00 Oběd
Kontakt pro zájemce : Martina Vondrová, tel. 728 455 583, vondrova@ahrcr.cz
Více na www.ahrcr.cz
;