Podzimní semináře AKC ČR

autor: | Srp 21, 2013 | Novinky z Gastronomie

ZVĚŘINA V MODERNÍ ÚPRAVĚ

Datum konání: 21. 9. Saloon Roudná, Steak Restaurant, Na Roudné 17, Plzeň. Lektoři: Ladislav Douša, Sokolovna Průhonice, Miroslav Lojda, Somelier: Miroslav Bůžek, Prague catering.Více informací: http://akc.cz/seminar-245/zverina-v-moderni-uprave


FUSION DEZERTY S DOMÁCÍ ZMRLINOU A SORBETY

Datum konání: 24. 9. Hotel Toscca, V Prokopě 1551, Čelákovice. Lektor: Vladimír Krofta. Více informací: http://akc.cz/seminar-247/aquot;fusion-dezerty-s-domaci-zmrzlinou-a-sorbety

KALKULACE, TVORBA CEN, Food cost

Datum konání: 31. 10. Hotel Toscca, V Prokopě 1551, Čelákovice. Lektor Radomír Benetka. Více informací: http://akc.cz/seminar-246/seminar-kalkulace-tvorba-cen-foodcost.