Dish, fine burger bistro s potěšením představuje všem milovníkům burgerů podzimní burgerové novinky. Přes léto nasbírali majitelé nové chuťové inspirace a s nadcházejícím podzimem připravili nové menu. Kromě dvou úplně nových burgerů se můžete od září těšit i na obměněné verze oblíbených stálic. Na své si přijdou fanoušci sýrů i něčeho pikantnějšího, specialita je připravena i pro burgerové „klasiky“.

„Jeden z nejoblíbenějších a nejobjednávanějších burgerů na menu jsme se rozhodli lehce modifikovat – burger Dish dostane bratříčka v podobě verze Smoky. Věříme, že i ti nejvěrnější, kteří k nám chodí výhradně na tento burger, rádi vyzkouší svého oblíbence v trochu pozměněné variantě,“ vysvětluje Matouš Petráň, spolumajitel bistra. Základní ingredience se nijak zásadně nemění, o hovězí maso s cheddarem, okurkou a slaninou nepřijdete. Jen aioli z pečeného česneku nahradila majonéza z uzených paprik a místo kečupu najdete BBQ omáčku. Burger je navíc lehce zauzen, díky čemuž získá neopakovatelnou chuť.

Dalším kandidátem na proměnu se stal burger Olomouc & Porto. „Protože ne každý je fandou tvarůžků z Olomouce, nahradili jsme je v nové verzi gorgonzolou, která původně pochází z okolí Milána. Tak vznikl burger Milano & Porto. Hovězí maso a karamelizovaná cibulka s portským zůstává,“ upřesňuje Matouš Petráň.

Kromě nových verzí starých burgerů se na menu objeví dvě úplné novinky. Pro ostré labužníky je to Pepper kombinující hovězí maso se slaninových chipsem, sýrem fontina, pečenými paprikami a pikantní jalapenos salsou, vyrobenou z papriček, které si v dishi sami nakládají. Druhý nováček se jmenuje Koza Nostra a vyznačuje se netradiční kombinací hovězího masa a kozího sýru. Chuť je dovedena k dokonalosti sušenými rajčaty, rukolou a fíkovou majonézou.

Redakce Gastro&Hotel