Nový pražský gastropodnik Pivovar Marina Holešovice se 4. dubna 2013 představil předním českým šéfkuchařům. Hostil již dvanácté z řady pravidelných setkání organizované pod taktovkou pana Miroslava Kubece, Prezidenta AKC ČR, a společnosti Nespresso.

Nový koncept Marina Holešovice otevřený přímo v areálu holešovického přístavu, v historické budově bývalé celnice, nabízí jak restaurační pivovar pro milovníky české gastronomie, tak v druhé části stylovou středomořskou restauraci. V kuchyni se potkávají špičkoví čeští kuchaři s italským šéfkuchařem, který využívá čerstvých surovin dovezených přímo z Itálie. Díky systému otevřené kuchyně mohli návštěvníci nahlédnout a zhodnotit přípravu pokrmů. Snídaně však byla tradičně česká a šéfkuchaři měli mimo jiné možnost ochutnat piva vlastní výroby, a to jak piva klasická, tak i vícestupňové speciály. Vyleštěná měděná varna se vypíná přímo nad výčepem. Ostatní technologie pivovaru se nachází ve sklepě a díky proskleným stěnám v chodbách je možné tyto systémy zhlédnout.

Pozvání přijali i špičkový dodavatelé: pan Soukup, zástupce Kunratické stodoly dovážející kvalitní a čerstvé ovoce a zeleninu z Německa a Francie, přichystal osvěžující salát z čerstvého ovoce. Pan Mansson z dánského pekařství provozovaného na Starém Městě představil sortiment kvalitního pečiva připraveného tradičními postupy ruční výroby z kvalitních přidaných surovin, vše na přírodní bázi bez konzervantů. Vlastními recepturami a chutí pečiva oslnil přítomné šéfkuchaře.

Nechyběla prémiová káva Nespresso připravená z profesionálního kávovaru Aguila, který je součástí gastroprojektu Pivovar Marina Holešovice.