Pečené maso je nedílnou a oblíbenou součástí české kuchyně. Značka Pâté du Chef proto přišla se zajímavým nápadem a spojila tento tradiční pokrm s; hrubozrnnou paštikou. Výsledkem je delikátní produkt „Paštika s;pečeným masem“, jenž si získal mezi spotřebiteli velkou oblibu již v;podobě paštikového dortu. Spolu s;pečeným masem obsahuje paštika také vepřová játra. Její nezaměnitelnou chuť dokresluje smažená cibulka a kmín. Vedle;paštikového dortu můžete nyní využít možnosti menšího balení paštiky Pâté du Chef s;pečeným masem 125 g.

;

„Paštika s;pečeným masem se stala jednou z;nejoblíbenějších chutí používaných při výrobě paštikových dortů, které jsme do našeho sortimentu zařadili u příležitosti nově otevřeného obchodu Pâté du Chef Delicatessen. Díky vysoké poptávce zákazníků jsme se rozhodli nabídnout nejoblíbenější formu balení – luxusní plátek. Toto balení je mezi spotřebiteli velmi populární,“ říká Tereza Nováková, brand managerka značky Pâté du Chef. „Při výrobě paštiky jsme mysleli převážně na českého zákazníka, kterému se mohou jiné chutě, jako například pomerančová nebo brusinková, zdát příliš exotické. Pâté du Chef s;pečeným masem je tedy paštika s;typicky českou chutí,“ dodává Tereza Nováková.

;

Věděli jste, že:

·;;;;;;;; pečené maso nejlépe chutná, když ho před pečením okořeníte čerstvě namletou směsí koření, která je určená pro pečení masa a necháte pár hodin odležet v;chladu. Nezapomeňte posypat kmínem

·;;;;;;;; chuť masa zvýrazní i přidané ingredience. Maso můžete naříznout a vložit do něj bylinky, slaninu a česnek

·;;;;;;;; aby bylo maso šťavnaté, nejprve se peče zprudka na 180° C, poté se teplota sníží
dokud se nevytvoří křupavá kůrčička

Redakce Gastro&Hotel