Na vynikající zmrzlinu se těšíme celý rok. Gurmánský zážitek je pak o to silnější, když je zmrzlina hezky čerstvá, vyrobená z kvalitních surovin a její chuť perfektně vyvážená. S tímto zdánlivě nelehkým úkolem si skvěle poradí výrobníky GX od Frigomatu, které cukrářům a zmrzlinářům přináší úsporu času, peněz a opravdovou radost ze svého řemesla.
Stejně jako každý rok, i letos se všichni cukráři a zmrzlináři utkají v boji o ty nejchutnější dezerty. A protože je konkurence veliká, mistři sladkého řemesla neváhají sáhnout po těch nejmodernějších technologiích. Jednou z nich jsou výrobníky zmrzliny GX od italského výrobce strojů na zmrzlinu Frigomat.
Zmrzlinové výrobníky GX jsou symbolem kvality a čerstvosti
Vzhledem k tomu, že na lahodnou zmrzlinu láká kdejaký podnik, zaujmout své zákazníky se může zdát jako čím dál těžší úkol. Vlastníci kaváren, cukráren či pekáren musí proto najít způsob, který je odliší od konkurence a zároveň přitáhne pozornost kolemjdoucích. Na základě této výzvy přišel Frigomat s originální myšlenkou: Co kdyby zmrzlinový stroj vyráběl zmrzlinu přímo před očima zákazníků?
Z této myšlenky se zrodily výrobníky zmrzliny GX, které do zmrzlinářského řemesla přináší naprosto nový koncept produkce a servírování založený na čerstvosti. Zákazníci totiž mohou sledovat, jak zmrzlinové stroje šlehají zmrzlinu přímo před jejich očima a zastaví se až v momentu, kdy dojde k jejímu výdeji.
Výrobníky GX šetří obsluze čas a podnikům peníze
Zmrzlinové výrobníky GX od Frigomatu jsou revoluční technologií nejen ve výrobě a způsobu servírování. Jednou z výhod je úspora peněz, kterou jistě ocení všichni podnikatelé v cukrářském řemeslu. Pořizovat stroj na zmrzlinu není vůbec levná záležitost – kromě samotného stroje je zapotřebí také šoker, vitrína nebo paster. Díky výrobníkům řady GX však není nutné dokupovat žádné další vybavení.
Mezi další nezměrné benefity výrobníků patří i uživatelsky přívětivé ovládání a jednoduché nastavení, jehož obsluha nevyžaduje téměř žádný čas. Veškerou práci, včetně udržování teploty, míchání či šlehání, dělá stroj sám. Kromě toho jsou vitríny s výrobníky také velmi snadné na údržbu a čištění, a to díky zabudované sprše.
Neomezujte se na nudné příchutě, přidejte do zmrzliny kousky ovoce nebo oříšků
Přestože mezi zákazníky stále existují milovníci tradiční čokoládové, vanilkové nebo jahodové zmrzliny, stále více z nich hledá příchutě s větším šmrncem. Pro mnoho zmrzlinářů je však výroba takových alternativ časově i technicky náročná, proto se do vylepšených variant tolik nepouští. Tento problém by však výrobníky GX mohly snadno vyřešit. Díky šetrnému způsobu míchání a šlehání můžete do směsi přimíchat i kousky ovoce nebo celých ořechů. Výsledkem je zmrzlina, kterou na jiném stroji nevyrobíte.