Vyhlášený dejvický restaurant Argument připravil na zimu nové menu. Do nabídky se po pauze vrací telecí brzlík, tentokráte glazovaný a doplněný o pyré z pastináku a citronovou kůru. K dalším masovým lahůdkám, které aspirují na pozici nových favoritů jídelního lístku, patří hovězí líčka na červeném víně nebo cannelloni plněné králičím ragú se šafránovou omáčkou. Středomořskou kuchyni zastupuje francouzská cibulačka se sýrem gruyére nebo rizoto milanese s kroketami z kachního konfitu. Zlatým hřebem menu je zřejmě pečený bok z přeštického prasátka s hruškovým pyré a bílým vínem, přestože milovníci hovězího zřejmě více ocení loupanou plec s hlívou ústřičnou v krémové omáčce z bílého vína a uzených rajčat.

Argument patří již několik let k podnikům vyhledávaným labužníky z celé Prahy. Servíruje moderní pokrmy výhradně z čerstvých surovin a krom oceňované kuchyně je též proslulý výborným personálem, klidnou zahrádkou a příjemnou, neokázalou atmosférou, která jej odlišuje od mnoha jiných špičkových restaurací v Praze. Interiér se vyznačuje čistými linkami a nenuceným pohodlím konce 30. let s dotykem moderny. V hodnocení odborníků oslovených redakcí Hospodářských novin obsadil Argument 14. – 25. místo v žebříčku Nejlepší restaurace v Česku 2011.