Nová sezóna roku 2011 pro TOP HOTEL Praha a ALBION HOTEL byla slavnostně zahájena 15. června 2011 na půdě japonské zahrady prvního jmenovaného hotelu.

;

Na tuto již tradiční a společensky významnou akci byli pozváni obchodní partneři a také VIP hosté politického a hospodářského života v;ČR, zúčastnily se také celebrity ze světa show businessu. Vybrané delikatesy místní kuchyně jsou již po mnoho let vyhlášené a neslouží pouze k;ochutnávání. Naopak představují špičku kulinářské dovednosti, zachycují vždy nové trendy teplé i studené kuchyně, poskytují inspiraci.

;

Podle slov majitele Top Hotels Group Ing.Vladimíra Dohnala hotel již překonal nejtěžší období; krize, způsobené propadem cen hotelových služeb a radikálními změnami v turismu v;Evropě i ve světě.

;

Do nové sezony 2011 tak vstupuje skupina obou hotelů optimisticky, neboť procento obsazenosti a rezervací stoupá.; Také ředitelka ALBION HOTELu Ing. Dana Ficlová, která se nedávno umístila; v;TOP 10 prestižní soutěže Manažer roku 2010, přivítala hosty s;úsměvem a k;oslavě 5. narozenin hotelu, slavnostně rozkrojila pětipatrový dort – mistrovské dílo hotelových cukrářů.