Na pražském Smíchově, v ulici Elišky Peškové, se v druhé polovině června otevřela nová restaurace Bockem. Prozatím nabízí degustační snídaně, k nimž brzy přibude také několikachodové večerní menu. Vše přímo z rukou kuchařů, kteří dané pokrmy vyvíjeli a znají tak každou jednotlivou ingredienci. Aktuálně je otevřeno od úterý do pátku od 8 do 12 a v sobotu od 9 do 13 hodin.

Originální podnik vznikl z popudu šéfkuchaře Kavárny co hledá jméno Ondřeje Kynčla za aktivní spolupráce majitelů kavárny a Vnitroblocku. Koncept nové restaurace Bockem je založen na zkušeném kuchařském týmu v čele s Ondřejem Kynčlem, kvalitních sezónních surovinách, zpracovaných moderními úpravami. Třetím pilířem jsou nevšední kombinace chutí v autorských receptech. „Touha kráčet po vlastní cestě a nabízet jídlo a pití připravené poctivě a bez kompromisů nás navedla vytvořit prosté místo, které však odkrývá veškerou péči a um, jenž nás definují,” říká Ondřej Kynčl s poukazem na fakt, že Bockem rozhodně není nedostupný luxusní restaurant. Spíš menší lokál, ve kterém se snoubí jednoduchost a strohost bistra společně se zážitkovou gastronomií.

KONTAKTY

Restaurace Bockem
Elišky Peškové 1095/5, Praha 5
www.bockem.cz
Facebook JsmeBockem
Instagram JsmeBockem