Hotel ve švýcarském Rougemontu, uzavřený od roku 2007, opět nabízí hostům své služby.

Valrose je hostům znovu k dispozici, ale není to levné

Několikaletá rekonstrukce stála téměř deset milionů dolarů. Nachází se v dosahu lyžařských sjezdovek v oblasti Ženevského jezera a otevřen byl v roce 1904 souběžně s uvedením do provozu železniční trati mezi Montreux a Oberland Bernois v regionu Pays-d´Enhaut. Butikový hotel má dvanáct pokojů, restauraci, kavárnu a terasu. Nabízí místní gastronomii založenou na regionálních potravinách a celý koncept butikového hotelu vytvořili Jean-Jacques Gauer a Edgar Bovier, někdejší ředitelé hotelu Lausanne Palace. Vybavení představuje moderní pojetí alpského designu doplněného dřevěnými zdmi, koženými židlemi a na zakázku vytvořenými textiliemi. Ceny začínají na 165 dolarech za osobu a noc.

Text: Michaela Šulcová Foto: Archiv

Redakce Gastro&Hotel