Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., doporučuje krouhače a kostičkovače Dynamic. Hoblujeme rychleji, než bychom nakrájeli nožem. S menším úsilím a hlavně máme stejné hranolky, nudličky, kostičky, kolečka. Bez struhadel a kráječů bychom si neuměli představit dušené zelí, mrkvový salát, bramboráky, těstoviny se sýrem a další bramborové přílohy.

Nejen strouhání

Firma Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., nabízí celou řadu praktických pomocníků do profesionálních kuchyní pro zpracování zeleniny. Ať jsou to krouhače firmy Sirman, Robot Coupe, Bartscher nebo Dynamic. Profesionální elektrické krouhače zeleniny jsou dle svého výkonu určené pro menší, střední až velké provozy s kapacitou od 20 do 300 porcí. Pro jídelny, rychlé občerstvení, bistra, lahůdky, restaurace, pizzerie aj. K dispozici je široký výběr nerezových disků pro plátkování, strouhání, kostičkování, nudličkování a hranolkování. Kromě syrového ovoce a zeleniny lze na speciálních discích strouhat ořechy, parmezán, čokoládu a další. Jsou vyrobeny z nerezové oceli v kombinaci s odolným plastem. Mají velký plnící otvor.

Vaříme dynamicky

Všechny produkty Dynamic, které se ve firmě Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o. prodávají, jsou certifikovány a splňují příslušné normy. Přístroje odpovídají kvalitativním, hygienickým a bezpečnostním standardům. Společnost Dynamic byla založená v roce 1964. Při výrobě používá nejlepší možné materiály. Každý motor je konstruován podle potřeb jednotlivých modelů, což garantuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost zařízení. Kromě řady mixérů byly uvedeny do prodeje odstředivky salátů, kráječe zeleniny Dynacoupe a Dynacube, řezačky a další sortiment.

Ufo s klikou

Báječné stroje na kostičkování, krouhání a krájení zeleniny vypadají jako létající UFO, které přistálo na Vašem pracovním stole. Usadilo se pevně díky gumovým přísavkám na třech vyklápěcích nohách. Všechny komponenty, s výjimkou ostrých krájecích disků, jsou vyrobeny z odolného potravinářského ABS plastu, který snese zatížení profesionální kuchyně. Můžete tedy bez obav vkládat i do myčky na nádobí.

Ruční kráječ a krouhač Dynamic Dynacoupe

Z boku krouhače zeleniny nasunete krájecí nebo krouhací kotouč o průměru 20 nebo 22 cm. Mezi nohy se mu vejde kuchyňská mísa o průměru až 26 cm, nebo gastronádoba GN 1/2, do které krájená zelenina napadá. Zatímco jednou rukou vkládáte do horního otvoru očištěnou zeleninu, druhou lehce otáčíte klikou, která sílu a rychlost přenáší přes ozubená kola.

  • pro rychlé a snadné zpracování zeleniny a syrových potravin
  • krájecí kotouč je vhodný na zpracování okurek, zelí, rajčat, papriky, cibule atd.
  • strouhací kotouč je vhodný pro zpracování mrkve, celeru, brambor, ředkviček aj.
  • jednoduchá a snadná údržba a výměna kotoučů

Ruční kostičkovač Dynamic Dynacube

Nekrouhá jen jedním diskem, ale všechny suroviny, včetně těch nejměkčích nakrájí pomocí řezných mřížek na úhledné malé kostičky.

  • patentovaný řezací systém
    důmyslný systém dvou mřížek „s pilkami“ které všechno nakrájí a spodní nůž kostičku odřízne
  • každá velikost kostičkovače se skládá z 2 řezných mřížek, které se současně pohybují
  • zelenina, ovoce, sýry, vařené maso i rajčata jsou jemně a dokonale nakrájené
  • druhy řezných mřížek: kostičky a hranolky

Pokud potřebujete poradit s výběrem profesionální gastrotechniky pro Váš provoz, zavolejte našim specialistům.

www.hofmann.cz

Redakce Gastro&Hotel