Přijďte načerpat inspiraci, projděte krok za krokem k úspěšnému gastronomickému provozu. O své zkušenosti, tipy a rady se s vámi podělí přední úspěšní provozovatelé restaurací.
Lektoři a přednášky
Jiří Král – koncept úspěšné restaurace a spolupráce se žáky učebních oborů; koncept výchovy žáků v reálném provozu
Jiří Roith – projekt Kulinářské umění
Jiří Horák – jak může úspěšně fungovat kombinace šéfkuchař a manažer restaurace?
Václav Frič – Jak zvládnout cestu k úspěšné restauraci?
Jaroslav Žídek – Realita majitele a šéfkuchaře gastronomických provozů po 5 letech od EET, od malé soukromé restaurace po hotelový provoz
Jan Škrle – Jak zvládnout cestu k úspěšné restauraci?
Marcela Šimková – Co stojí za úspěchem restaurací: výsledky průzkumu vývoje trhu restaurací a jejich zákazníků
Ondřej Jančár – Gastroslovník a nový restaurační koncept WINESTONE v hotelu Mercure Ostrava Center – rady a tipy
Tomáš Krejča – Efektivní využití sociálních sítí pro marketing gastro provozů
Jindřich Petřík – Jak zvládnout cestu k úspěšné restauraci?
KDY: 25. 5. 2018 09:00 – 16:00
KDE: Pražská ulice 137, Čestlice
Cena pro členy AHR ČR:
1 900 Kč bez DPH
Cena pro nečleny:
2 900 Kč bez DPH
Program a registrace http://www.akademieahr.cz/vypsane-kurzy/