Přijďte načerpat inspiraci, projděte krok za krokem k úspěšnému gastronomickému provozu. O své zkušenosti, tipy a rady se s vámi podělí přední úspěšní provozovatelé restaurací.

Lektoři a přednášky

Jiří Král – koncept úspěšné restaurace a spolupráce se žáky učebních oborů; koncept výchovy žáků v reálném provozu

Jiří Roith – projekt Kulinářské umění

Jiří Horák – jak může úspěšně fungovat kombinace šéfkuchař a manažer restaurace?

Václav Frič – Jak zvládnout cestu k úspěšné restauraci?

Jaroslav Žídek – Realita majitele a šéfkuchaře gastronomických provozů po 5 letech od EET, od malé soukromé restaurace po hotelový provoz

Jan Škrle – Jak zvládnout cestu k úspěšné restauraci?

Marcela Šimková – Co stojí za úspěchem restaurací: výsledky průzkumu vývoje trhu restaurací a jejich zákazníků

Ondřej Jančár – Gastroslovník a nový restaurační koncept WINESTONE v hotelu Mercure Ostrava Center – rady a tipy

Tomáš Krejča – Efektivní využití sociálních sítí pro marketing gastro provozů

Jindřich Petřík – Jak zvládnout cestu k úspěšné restauraci?

KDY: 25. 5. 2018 09:00 – 16:00

KDE: Pražská ulice 137, Čestlice

Cena pro členy AHR ČR:
1 900 Kč bez DPH

Cena pro nečleny:
2 900 Kč bez DPH

 

Program a registrace http://www.akademieahr.cz/vypsane-kurzy/

Redakce Gastro&Hotel