Specialista na trhu s hygienickým vybavením, značka Tork, rozšířil svou úspěšnou řadu zásobníků ubrousků Tork Xpressnap®.
S novým produktem Tork Xpressnap Fit chce oslovit zejména potravinářský průmysl. Nový systém nabízí dosud nejkompaktnější zásobník ubrousků, vhodný zejména pro provozovatele menších restaurací a kaváren.
Tork Xpressnap® nabízí moderní vzhled, je navržený tak, aby se dokonale hodil do menších zařízení a kaváren a šetřil provozovatelům čas na údržbu i prostory. Díky tomuto systému mohou zařízení snížit spotřebu běžných skládaných ubrousků o více než 50 procent.
Vysoký standard hygieny a snížení množství odpadu
Hlavní výhodou nového produktu je kromě menšího rozměru zejména dávkování ubrousků. Inovovaný dávkovač umožňuje vzít si pouze jeden ubrousek bez nutnosti dotýkat se dalších, což zvyšuje hygienu hostů, kteří se tak dotýkají pouze těch ubrousků, které použijí, což snižuje jejich plýtvání. „Testy ukázaly, že personál nemusí plnit dávkovač tak často jako tradiční zásobníky, takže se více času soustředí na jídlo a hosty. Chceme motivovat manažery, aby řešili i zdánlivé detaily provozu restaurací a mysleli i na to, jaké může mít správný dávkovač ubrousků výhody v každodenním chodu,“ dodává Benedicte De Croon, ředitelka produktového managementu Tabletop a Napkins ve společnosti Tork.
Nový zásobník Tork Xpressnap Fit je navržený tak, aby vyžadoval méně časté doplňování ubrousků. Stejně jako ostatní produkty z řady Xpressnap má i tento zásobník přizpůsobitelný reklamní panel AD-a-Glance, přes nějž mohou provozovatelé zařízení oslovit své návštěvníky.
Více informací o produktu a konzultaci zdarma si mohou zájemci objednat na webových stránkách https://www.tork.cz/xpressnap-fit.
„Setkáváme se s našimi zákazníky a víme, že bojují s časem a prostorem. Chceme jim nabídnout řešení Tork Xpressnap Fit, které nevyžaduje časově náročnou údržbu, takže se pracovníci restaurací mohou plně věnovat hostům. Díky snížené spotřebě ubrousků nevzniká tolik odpadu, který je nutné vynášet. Přicházíme tedy s řešením, které je výhodné jak pro provozovatele restaurací, tak pro životní prostředí a v neposlední řadě i samotné hosty provozoven,“ říká Benedicte De Croon.