Jedna z největších hospod v České republice – Hospoda Na Spilce – je po více než dvou letech od července opět otevřená. Podnik, který byl dlouhá léta oblíbeným cílem nejen návštěvníků pivovaru Plzeňský Prazdroj, na jehož nádvoří sídlí, prošel výraznou obměnou. A to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu.

Hospoda Na Spilce letos oslaví 30 let své existence. „Staronovým“ provozovatelem je po 17 letech znovu Plzeňský Prazdroj. Propojení s návštěvou některé z prohlídkových tras nebo s akcemi, které se v pivovaru konají, je tak nyní ještě intenzivnější. Například je možné si společně s prohlídkou pivovaru rovnou zarezervovat i stůl v hospodě a zážitek z prohlídky umocnit některou ze specialit moderní české kuchyně spolu se správně ošetřeným a načepovaným pivem. Základem je samozřejmě pivo Pilsner Urquell, ale spolu s ním jsou na výběr i další piva včetně speciálů z programu Volba sládků nebo z plzeňského experimentálního pivovaru Proud.

Fotografie v tiskové kvalitě jsou ke stažení ZDE

Redakce Gastro&Hotel