Ve dnech 19. a 20. března se v MAKRO Akademii konal kuchařský kurz pod taktovkou šéfkuchaře Jana Punčocháře. Kurzu se účastnilo celkem 34 kuchařů, kteří jsou zákazníky MAKRO.

Vařilo se z produktů Klasa

Během workshopů připravovali kuchaři menu z produktů oceněných národní značkou kvality Klasa. Kuchaři tak připravili Marinovaný siven s pomazánkou ze sivena, tatarák z kachny, kachní škvarky a pošírované vejce v červeném víně a pivu Bernard. Dalšími delikatesami byla polévka ze špenátu, raviolky plněné ricottou a espuma z kefíru nebo zlaté kuře plněné kysaným zelím a špekem, žampiony a kroupy.

Dvoudenní workshop pořádal Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) prostřednictvím agentury McCann Erickson. Ti mají na starosti mimo jiné i komunikaci značky Klasa.

Text i foto: Inspiro Solutions

Redakce Gastro&Hotel