Recepty, které z nových Knorr Essence exkluzivně připravili kuchaři z Kuchařského studia Unilever Food Solutions
10 porcí
Suroviny:
- 1000 g Krůtí maso
- 200 g Červená cibule
- 300 g Barevné papriky
- 100 g Pórek
- 250 g Žampióny
- 120 g Olej
- 30 ml Knorr Essence kuřecí bujón
- Sůl
- Pepř
Postup:
Krůtí maso očistíme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme v lednici odležet. Mezitím si očistíme zeleninu, omyjeme a nakrájíme na delší nudle, cibuli na měsíčky, žampiony na čtvrtky. Na rozpáléném oleji opečeme maso do zlatova ze všech stran. Opečené maso vyjmeme, na výpeku z masa a oleje orestujeme cibuli, papriky, žampiony a pórek. Do pánve k zelenině přidáme zpět maso, přidáme kuřecí Essenci, trochu vody dle požadované konzistence šťávy a krátce podusíme společně do měkka. Tip: Vhodnou přílohu k soté je paraboild rýže.