Sušená masa, kvalitní šunky a různé prémiové salámy se u českých spotřebitelů stávají čím dál více oblíbenými a jejich nabídka na našem trhu se neustále rozšiřuje. A že umíme vyrobit prvotřídní uzeniny tohoto typu i v;tuzemsku, dokazuje ve všech směrech výjimečná novinka značky Krahulík
– Karé á la losos.

;
Netradičním výrobkem je Karé á la losos tím, že jde o fermentovanou, lehce vyuzenou jemnou vepřovou pečeni nakrájenou na tenké plátky, jejíž struktura a konzistence však nápadně připomíná křehké maso lososa, odtud také dostala svůj přívlastek. Tím však jakákoli podobnost s;rybím masem končí. Vyniká plnou masovou chutí nejkvalitnějšího vepřového, která se skvěle snoubí s;dobrým vínem, zeleninou i ovocem či vybraným pečivem. Své místo ale nachází i v;teplé, zvláště pak středomořské kuchyni, jako například v;těstovinách či na italské pizze.
;
Výhodou krahulecké novinky je její trvanlivost (40 dní), takže ji lze mít v;lednici uchovanou skutečně dlouho. Jako rychlá svačinka, lehká večeře či malé pohoštění pro nečekané hosty, najde uplatnění častěji, než byste čekali.
;
Karé á la losos se prodává v;75 g balení v;běžné obchodní síti za doporučenou cenu cca 39 Kč.
;

;