Redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii – Gastro&Hotel, profi revue, společnost Incheba Expo Praha a společnost 100proGastro Vás zve na „hvězdně“ obsazenou odbornou konferenci, jejímž hlavním tématem je kvalita v segmentu HORECA. Konference je doprovodným program veletrhu Holiday World a Top Gastro&Hotel 2018. Na konferenci vystoupí řada významných osobností ze světa hotelnictví a gastronomie.

Program konference:

Nová pravidla související s GDPR začnou být účinná už 25. 5. 2018. Jste na ně připraveni?

Obsah: Metodika naplňování ochrany osobních údajů v gastro provozech, hotelech a dalších ubytovacích zařízeních.

Přednášející: Mgr. Janka Brezániová, advokátka

 

Gastro Kaizen – Představení projektu – Cesta za kvalitou – Desatero úspěšného gastro managera

Obsah: Deset zásadních bodů, bez kterých se úspěšný manažer gastro provozu neobejde.

Přednášející: František Korál – lektor společnosti 100proGastro

 

Nejsou lidi? Vychovejte si „vlastní – kvalitní“ personál!

Obsah: Studenti a učni v provozu – je výhodné nabízet praxi studentům?

Přednášející: Mgr. Miloš Procházka, ředitel Střední školy hotelnictví a gastronomie v Klánovicích

 Coffee Break – občerstvení – 30 min

 

Proč je kvalita důležitá?

Obsah: Kvalitu a její význam v hotelových službách

Přednášející: Ing. Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotel Prague společnosti CPI Hotels

 

Jak vybudovat michelinskou restauraci?

Obsah: Jedině kvalitou a motivovaným personálem se může restaurace posunout až na samý vrchol

Přednášející: Radek Kašpárek, michelinský šéfkuchař restaurace Field

 

Coffee Break – občerstvení – 15 min

 Kam směřuje marketing na internetu a ve virtuálním světě?

Obsah: Efektivní využití sociálních sítí pro marketing gastro provozů

Přednášející: Tomáš Krejča, on-line marketing specialista

 Sdílená ekonomika vs. hotelový business

Obsah: Jak sdílená ekonomika ovlivňuje kvalitu hotelnictví? Jaké konkrétní kroky se podnikají ke zrovnoprávnění soutěže.

Přednášející: Ing. Václav Stárek, prezident Asociace hotelů a restaurací ČR

 

 Konferenci moderuje: Herečka a milovnice gastronomie Markéta Hrubešová

Místo konání: Křižíkův pavilon B, Výstaviště Praha 7

 Termín a čas: 16.2.2018, 10:30-15:30

 Cena vstupenky: 450,- Kč (Cena pro členy AHR ČR 380,- Kč)

(V ceně vstupenky na konferenci je zahrnut také vstup na veletrhy Top Gastro&Hotel a Holiday World 2018, občerstvení, coffee break, materiály zdarma v PDF formátu)

 Více na https://gastroahotel.cz/konference-kvalita-2018/

Redakce Gastro&Hotel