Redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii – Gastro&Hotel, profi revue, společnost Incheba Expo Praha a společnost 100proGastro Vás zve na „hvězdně“ obsazenou odbornou konferenci, jejímž hlavním tématem je kvalita v segmentu HORECA. Konference je doprovodným program veletrhu Holiday World a Top Gastro&Hotel 2018. Na konferenci vystoupí řada významných osobností ze světa hotelnictví a gastronomie.
Program konference:
Nová pravidla související s GDPR začnou být účinná už 25. 5. 2018. Jste na ně připraveni?
Obsah: Metodika naplňování ochrany osobních údajů v gastro provozech, hotelech a dalších ubytovacích zařízeních.
Přednášející: Mgr. Janka Brezániová, advokátka
Gastro Kaizen – Představení projektu – Cesta za kvalitou – Desatero úspěšného gastro managera
Obsah: Deset zásadních bodů, bez kterých se úspěšný manažer gastro provozu neobejde.
Přednášející: František Korál – lektor společnosti 100proGastro
Nejsou lidi? Vychovejte si „vlastní – kvalitní“ personál!
Obsah: Studenti a učni v provozu – je výhodné nabízet praxi studentům?
Přednášející: Mgr. Miloš Procházka, ředitel Střední školy hotelnictví a gastronomie v Klánovicích
Coffee Break – občerstvení – 30 min
Proč je kvalita důležitá?
Obsah: Kvalitu a její význam v hotelových službách
Přednášející: Ing. Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotel Prague společnosti CPI Hotels
Jak vybudovat michelinskou restauraci?
Obsah: Jedině kvalitou a motivovaným personálem se může restaurace posunout až na samý vrchol
Přednášející: Radek Kašpárek, michelinský šéfkuchař restaurace Field
Coffee Break – občerstvení – 15 min
Kam směřuje marketing na internetu a ve virtuálním světě?
Obsah: Efektivní využití sociálních sítí pro marketing gastro provozů
Přednášející: Tomáš Krejča, on-line marketing specialista
Sdílená ekonomika vs. hotelový business
Obsah: Jak sdílená ekonomika ovlivňuje kvalitu hotelnictví? Jaké konkrétní kroky se podnikají ke zrovnoprávnění soutěže.
Přednášející: Ing. Václav Stárek, prezident Asociace hotelů a restaurací ČR
Konferenci moderuje: Herečka a milovnice gastronomie Markéta Hrubešová
Místo konání: Křižíkův pavilon B, Výstaviště Praha 7
Termín a čas: 16.2.2018, 10:30-15:30
Cena vstupenky: 450,- Kč (Cena pro členy AHR ČR 380,- Kč)
(V ceně vstupenky na konferenci je zahrnut také vstup na veletrhy Top Gastro&Hotel a Holiday World 2018, občerstvení, coffee break, materiály zdarma v PDF formátu)