11. Konference AHR ČR se koná 24. 11. – 25. 11.2016 v Grandhotelu Ambassador a Grandhotel Pupp v Karlových Varech. Kromě zajímavých přednášek jsou součástí konference i dva večery. První večer v Karlových Varech si můžete užít na neformální GTG PARTY v KAKADU BARU GRANDHOTELU AMBASSADOR. Druhý večer se ponese ve slavnostním duchu. Přijďte ochutnat luxusní 4chodové menu, které si na Gala dinner s ceremoniálem předávání Výročních cen AHR ČR připravil sám Grandhotel Pupp.

Na konferenci se můžete těšit na tyto přednášející:

Jan Mühlfeit

„Chci pomáhat jednotlivcům, organizacím a zemím na celém světě, aby odemkli svůj lidský potenciál“

Jan strávil 22 let v Microsoftu. Spolupracoval s nejlepšími lídry a mysliteli globálního světa. Měl možnost učit se od jednoho z nejúspěšnějších lidí planety – Billa Gatese. Přednášel na prestižních světových univerzitách a byl hostem globálních talk show, které sledovaly milióny diváků. Nejčtenější český deník ho zařadil po boku Jaromíra Jágra a Bohdana Pomahače mezi 43 Čechů, o kterých hovoří celý svět.

Jan Mühlfeit je globální stratég, kouč, mentor, spíkr a autor. Jan má za sebou velmi úspěšné budování týmů a organizací během své téměř 22 let dlouhé kariéry v Microsoftu, kde působil na různých vedoucích pozicích ve vrcholovém vedení firmy. Ve své poslední roli (2007-2014) byl Presidentem pro Evropu, Microsoft Corporation. V letech 2000-2004 dosáhl v historii firmy unikátního úspěchu, kdy byl jeho tým v  CEE 4x za sebou nejlepší mezi všemi regióny světa, v době kdy byl Microsoft největší firmou na světě.  Na základě své globální zkušenosti vytvořil poměrně unikátní program pozitivního leadershipu, jak najít osobní výjimečnost pro jednotlivce i týmy a využít ji jako dlouhodobou konkurenční výhodu. Jan učí svůj kurz po celém světě a to jak v soukromém tak i veřejném sektoru.

Jan je vyhledávaným globálním spíkrem na konferencích významných institucí  – jako např. Světového ekonomického fóra, Evropské komise, OECD, MCE, Harvardu atd. Během své kariéry poskytl rozhovory CNN, CNBC, Bloomberg, New York Times, Washington Post, Financial Times, WSJ či La Tribune. Byl moderátorem pořadů české televize  Rendez-vous a Skrytý potenciál. Nyní moderuje program na rádiu ZET „Myšlení 1.ligy“ . Je autorem knihy „Positive leader“ (vydává Pearson v edici Financial Times Publishing , podzim 2016).

Prezentace na konferenci v Karlových Varech: Máte na víc, než si myslíte!

Vystoupení by mělo pomoci všem, kteří chtějí využít lidský potenciál svůj i ostatních lidí. Zaměřit se na silné stránky místo slabých, ptát se a odpovídat si na otázky osobní jedinečnosti před tím, než začneme plánovat, zaměřit se na práci s energií místo práci s časem a poslouchat hlas srdce. Jan Mühlfeit zde čerpá ze svoji 22 leté zkušenosti v globální ekonomice, přičemž věří, že pokud lidé mohou dělat, to co je baví, jsou nejen produktivnější, ale i šťastnější.

Zdeněk Pohlreich

„Chci, aby za mnou zůstávalo něco smysluplného. Nejen něco, co si budou lidé pamatovat, ale z čeho budou mít užitek. Svůj život jsem se rozhodl zasvětit gastronomii a restauračnímu byznysu a mám to štěstí, že mé představě dobrého jídla nasloucháte. Děkuji vám za to.“

Osobnost české gastronomie, o které již bylo napsáno tolik, že snad ani není třeba představovat. Přesto jsme se rozhodli dosavadní kariéru Zdeňka Pohlreicha krátce shrnout. Zdeněk se svému řemeslu věnuje již od roku 1975. Začátkem devadesátých let pracoval v restauracích v Nizozemí a Austrálii. Poté se vrátil zpět do Prahy a v letech 1993 – 2007 pracoval v Praze v hotelích zvučných jmen jako např. Villa Voyta, Radisson SAS, Renaissance nebo Marriott. Od roku 2007 působí v restaurací Café Imperial jako šéfkuchař a spolumajitel. Postupně k této restauraci přidává další koncepty Ristorante Divinis, Yamato Restaurant a Next Door by Imperial. Od roku 2011 je také spoluprovozovatelem Tribeca Restaurant & Hotel Romanshorn ve Švýcarsku.

Na televizních obrazovkách jsme Zdeňka Pohlreicha mohli vidět poprvé v roce 2008 v pořadu Ano, šéfe! Od té doby účinkoval v nespočtu pořadů zaměřených na gastronomii (Na nože, Šéf na grilu, Rozpal to šéfe, Česko vaří s Pohlreichem atd.). Je také autorem mnoha gastronomických knih (Už dost šéfe, Na nože!, Šéf na grilu atd.).

Prezentace na naší konferenci v Karlových Varech:  Jak to vidím já…

Diskuse se Z. Pohlreichem o úspěšných konceptech restaurací, stále aktuálních problémech českého pohostinství a čeho se vyvarovat při podnikání v tomto oboru. Na této prezentaci budete mít možnost říct svůj názor a podělit se o něj v publiku.

konference-ahr_banner

Kompletní program včetně registrace naleznete na www.konferenceahr.cz

Cena konference: 3600 Kč /osoba

Redakce Gastro&Hotel