Obliba točené zmrzliny v Česku stále stoupá. KFC proto reaguje na zvýšenou poptávku českých zákazníků a zařazuje do své nabídky zmrzlinu, která se v Opočně vyrábí už od roku 1960.

„Snažíme se co nejvíce spolupracovat s lokálními českými dodavateli, a proto jsme si stejně jako u kuřecího masa a zeleniny vybrali i českou zmrzlinářskou firmu s tradicí. Věříme, že zmrzliny z Opočna jsou tím pravým osvěžením pro naše zákazníky,“ říká Libor Hubík, prezident KFC pro Českou republiku a Rakousko.
V nabídce má KFC připravenou klasickou vanilkovou, kterou si zákazníci mohou dát samotnou, nebo ji doplní některou z polev Creamies – jahodovou, čokoládovou nebo karamelovou. Právě vanilkovou měli Češi podle statistik KFC loni nejraději. Mezi polevami Creamies pak vítězila karamelová a čokoládová.

 

 

O KFC
Síť restaurací KFC nabízí šťavnaté kuřecí kousky ve více než 22 000 restauracích v 136 zemích světa. V České republice bylo první KFC otevřeno v roce 1994 ve Vodičkově ulici v Praze. V roce 2019 značka oslaví 25 let na českém trhu a chystá se otevřít již 100. restauraci. I přes skutečnost, že na celém světě v KFC ochutnáte více než 400 různých produktů, základní nabídku tvoří kousky kuřete připravované podle tajného receptu Colonela Sanderse.
Více informací na: www.kfc.cz
KFC naleznete na Facebooku pod KFCCR a na Instagramu KFC_CZ.

O společnosti AmRest
AmRest Holdings SE se sídlem v Madridu je největším nezávislým nadnárodním provozovatelem restaurací ve střední a východní Evropě. Od roku 1993 získal na základě licenčních dohod a partnerské spolupráce mezi své klienty společnosti jako KFC, Pizza Hut, Burger King a Starbucks. V současnosti AmRest spravuje více než 2182 provozoven předních řetězců rychlého občerstvení a neformálních restaurací. Společnost působí v 27 zemích včetně Polska, České republiky, Maďarska, Bulharska, Srbska, Ruska a Spojených států. Pod heslem „všechno je možné“ poskytuje 30 000 zaměstnanců společnosti každý den špičkové služby a nabízí výrobky té nejvyšší kvality. Více informací naleznete na www.amrest.eu.

 

Redakce Gastro&Hotel