Anketa Zlatý kuchař vstupuje už do svého 5. ročníku, ale v některých ohledech přinese tento ročník téměř převratné novinky.

Odborná komise

Anketa začíná výběrem “komisařů”, kteří hodnotí a vybírají nejlepší kuchaře a letos poprvé také nejlepší cukráře na české gastronomické scéně. Někteří členové komise zůstávají, jako tradiční garanti stability a kontinuity, ale někteří  jsou nuceni ať už z osobních, časových nebo pracovních důvodů své místo uvolnit. A tak do naší komise přichází, ostatně jako každý rok, nová svěží krev, která má svůj úhel pohledu na českou gastronomii. Letos máme dokonce rekordní počet – 40 členů komise – a těší nás především, že se rozrůstá o mladé milovníky gastronomie. 

 Medailonky

To, kdo zasedne v komisi, která vybere Zlatého kuchaře 2017 v pěti kategoriích je věc veřejná a je nám potěšením, že Vám komisaře Zlatého kuchaře můžeme představit. Jedná se o vážené, respektované osobnosti, ale i infant terible české gastronomie a my je postupně představíme v krátkých medailoncích, které budeme uveřejňovat na našich webových stránkách i na facebookovém profilu facebook.com/zlatykuchar.