Tento nadcházející webinář pod taktovkou společnosti RATIONAL opět představí výběr vynikajících přednášejících, kteří se budou zabývat palčivými tématy gastronomie a pohostinství dneška i zítřka. Důraz bude kladen téma kombinace a organizace restaurace a kuchyně pro rozvážkovou službu a zároveň nabídku jídel pro hosty přímo v restauraci, koneckonců pandemie jen umocnila trend, že již není možné mezi oběma oblastmi kreslit přísnou dělicí čáru.

Peter Backman, renomovaný konzultant v oblasti gastronomie, upozorní na současné výzvy rozvážkového servisu z restaurací a obchodů z globálního hlediska a poskytne výhled na to, co lze očekávat v příštích letech. Matthias Schneider, gastropodnikatel a zakladatel CloudEatery, nás provede svou vizí současného řešení v pohostinství, přičemž se zaměří na to, jak jeho tým přináší skvělý zážitek z jídla a kvalitu v novém hybridním konceptu, který kombinuje catering, “casual dining” a donášku jídla. Stálicí online webinářů je také Stephan Leuschner, odborník společnosti RATIONAL na segment ghost kitchen s více než 20 lety zkušeností v oblasti gastronomie, mimo jiné jako executive chef. Podělí se o své zkušenosti s optimálním nastavením kuchyně, jak minimalizovat ztráty a plýtvání jídlem a zefektivnit a optimalizovat pracovní postupy. V neposlední řádě se webináře zúčastní také Nigel Bell, CEO společnosti Adande Refrigeration Ltd., který do debaty přinese téma inovativního chlazení a bude diskutovat o jeho řešeních pro boj s plýtváním potravinami pomocí nejnovějších technologií.

Webinář bude probíhat v anglickém jazyce 06.04.2022 od 14:00.

Registrovat se můžete zdarma na stránkách. Pokud jste zmeškali webinář číslo 6, jednoduše získáte také jeho nahrávku. 


Kontakt:
RATIONAL Czech Republic s.r.o.
Aneta Balgová
Marketing a zákaznický servis
Evropská 859/115
160 00 Praha 6
Česká republika
a.balgova@rational-online.com
rational-online.com


Facebook 
Twitter 
Youtube 
LinkedIn 

O společnosti RATIONAL
Skupina RATIONAL je světovým lídrem na trhu technologií pro tepelnou úpravu pokrmů v profesionálních kuchyních. Společnost založená v roce 1973 zaměstnává více než 2 300 zaměstnanců, z toho přes 1 100 v Německu. Od počáteční veřejné nabídky na burze v roce 2000 je společnost RATIONAL vedena na trhu Prime Standard na německé burze a dnes má zastoupení v indexu SDAX. Hlavním cílem společnosti je nabízet svým zákazníkům nejvyšší možný užitek. Interně se společnost RATIONAL zavazuje k principu trvalé udržitelnosti, což se odráží v jejích zásadách v oblasti ochrany životního prostředí, vedení a společenské odpovědnosti. Celá řada mezinárodních ocenění rok co rok dokládá vysokou úroveň práce odvedené společností RATIONAL.

Redakce Gastro&Hotel