Seminář je určen pro penziony, malé hotely typu Garni, kavárny, malé restaurace a rychlá občerstvení. Cílem je ukázat, že snadná příprava a rychlá expedice je cesta, jak maximalizovat příjmy v těchto zařízeních. Důraz je kladen na vysokou efektivitu prodeje – nízké náklady, vysoký zisk.

Dozvíte se,jak sestavit nabídku pro daný typ restaurace:

  • Podle klientely
  • Technologického vybavení
  • Kvality personálu
Dozvíte se, jak optimalizovat cenu:
  • Aneb co jsem schopen ve svém provozu prodat a za kolik
  • Které položky přinášejí největší zisk

Ukážeme Vám rychlé a efektivní vaření pokrmů na minimálním prostoru!

Přestavíme Vám revoluční koncept Fresh snack, včetně kalkulace.

Těšit se můžete na:
  • Minutkové pokrmy z ekonomicky výhodných surovin (kuřecí prsa, stehenní řízky, křídla, vepřová krkovice…)
  • Těstoviny a gnocchi včetně pokrmů pro vegetariány
  • Sandwiche, burgery, panini, originál hot dogy
  • Tortilly a wrapy
  • Omelety v mnoha verzích
  • Zajímavé přílohy k výše uvedeným tipům pokrmů
  • Saláty jako předkrmy, přílohy i hlavní jídla
  • Studené i teplé omáčky, dipy, dressingy

Přestavíme Vám práci s kvalitními polotovary a konveniencí.

Dokážeme Vám, že budete mít minimální nároky na kvalifikovanost personálu a vybavení kuchyně a přesto budete schopni připravit trendy pokrmy jednoduše dostupné každému. Snadná příprava a nenáročné technologické postupy umožní rozšířit nabídku opravdu všem.

Použitím ekonomicky dostupných surovin, které se opakují v několika pokrmech zaručíte hostovi absolutní čerstvost a sobě minimální nároky na skladovací prostory

Na semináři budou předvedeny ukázky sestavení menu přímo na míru jednotlivým provozům.

Součástí učebních materiálů je cca 30 receptur včetně kalkulací

Místo konání : Gastronomické studio AHOL, Dušní 1106/8, 703 00 Ostrava – Vítkovice

Cena semináře pro členy AHR ČR: 1350 Kč
Cena semináře pro nečleny AHR ČR: 1950 Kč

Redakce Gastro&Hotel