Seminář je určen pro penziony, malé hotely typu Garni, kavárny, malé restaurace a rychlá občerstvení. Cílem je ukázat, že snadná příprava a rychlá expedice je cesta, jak maximalizovat příjmy v těchto zařízeních. Důraz je kladen na vysokou efektivitu prodeje – nízké náklady, vysoký zisk. Dozvíte se,jak sestavit nabídku pro daný typ restaurace:
Dozvíte se, jak optimalizovat cenu:
Ukážeme Vám rychlé a efektivní vaření pokrmů na minimálním prostoru! Přestavíme Vám revoluční koncept Fresh snack, včetně kalkulace. Těšit se můžete na:
Přestavíme Vám práci s kvalitními polotovary a konveniencí. Dokážeme Vám, že budete mít minimální nároky na kvalifikovanost personálu a vybavení kuchyně a přesto budete schopni připravit trendy pokrmy jednoduše dostupné každému. Snadná příprava a nenáročné technologické postupy umožní rozšířit nabídku opravdu všem. Použitím ekonomicky dostupných surovin, které se opakují v několika pokrmech zaručíte hostovi absolutní čerstvost a sobě minimální nároky na skladovací prostory Na semináři budou předvedeny ukázky sestavení menu přímo na míru jednotlivým provozům. Součástí učebních materiálů je cca 30 receptur včetně kalkulací |
Místo konání : Gastronomické studio AHOL, Dušní 1106/8, 703 00 Ostrava – Vítkovice Kontakt : cedidlova@ahrcr.cz
|
Cena semináře pro členy AHR ČR: 1350 Kč |